2777
2789
عنوان

دوستم بهم گفت ...😢😢😢😭😭

967 بازدید | 61 پست

رفتیم بیرون بعد من یه کفش پاشنه بلند دیدم خوشم اومد گفتم بیا بریم بپوشمش گفت نه برای تو خوب نیست همینجوری درازی😐(من قدم ۱۶۸ وزنمم۵۵)بعد گفت ادم باید مثل من بغلی باشه تو دراز و لاغری(حالا خودش ۶۸ کیلوعه قدش ۱۴۷)کلا اعتماد به نفسمو از دست دادم لال شدم تا الانم بغض دارم واقعا به نظرتون خیلی قدم بلنده؟؟؟

مشخصه حسوده🤐

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

مطمئن باش حسوده

:)💛🌻 "دختربچه ۱۳ساله" کارت ملی نداره،اجازه گرفتن گواهینامه نداره،اجازه مسافرت رفتن نداره،حق رای دادن نداره،هیچ کارتجاری ومالی ای نمیتونه انجام بده و صلاحیت انجام هیچ کاری رو نداره! اما صلاحیت کافی برای"بله" گفتن سرسفرهی عقد رو😊💛🌻🚫درخواست دوستی ندید بخصوص آقایون،قبول نمیکنم،باتچکر🤌🏻 ....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نشخصه از حسودیه

میگفتی منم خیلی چیزا میتونم بهت بگم به خاطر قدت که تا یه ماه از خونه بیرون نیایی ها

تازه از ۲۰ کیلو اضافه وزنش حرفی نمیزنم

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂

هنوز سر قد مگه بحث میکنن باهم؟ 

این اکانت   کاربری دومم  هست . کاربری اولم  نیوشا عقیلی  هستش . دوستان با جفت کاربری هام فعالیت میکنم .هیچکدوم تعلیقی نیستن . من با هردو کاربری هام یعنی نیوشا عقیلی و پاتریک قرتی میام سایت و هردوی اینها متعلق به یک نفر یعنی خودمه .🥰✌🦋مبتلا به زیباترین بیماری جهان سینستزیا💕 رنگ های مورد علاقه ام سبز روشن ، ابی اسمانی و بنفش هستش .