2777
2789
عنوان

گیت دوم فرودگاه

689 بازدید | 11 پست

دیروز از ترکیه اومدم توو کوله م ۳ تا عطر، ۲ تا خوشبو کننده هوا، ۲ تا لوشن ویکتوریا سیکرت رو گیت دوم ازم گرفتن و انداختن آشغال 😥😔

اینو گفتم حواستن باشه این چیزا رو با چمدون بدین بره، توو کوله یا ساک دستی با خودتون نبرین بالا.

من اینو میدونستم اما چند وقته کلا تمرکز ندارم و ۶ هزار لیر پول دادم به اونا پر شد. 

خیلی هم گریه کردم

۴۴۴

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چمدونم اگ چک شه میگیرن 

نه من با پلیس فرودگاه صحبت کردم، گفت بیشتر بحث امنیته. چون ما نمیدونیم تو این  شیشه چیه، شما وقتی میبری بالا اگه بخوای بحث تروریستی پیش بیاری، به این شیشه  دسترسی داری و میتونی دردسر درست کنی. اما اگه با چمدون بدی پایین بره حله.

اما وقتی برسی ایران، چمدونو چک میکنن، اگه از یه حدی بیشتر بار آورده باشی باید پول گمرکشو بدی

۴۴۴

لعنت بهشون

سلام خواهش میکنم جواب بدین من خیلی استرس دارم چون موهام خیلب کم پشته و همیشه اکستنشن کلیپسی میزنم شوهرمم همیشه منو اون طوری دیده و نمیدونه حالا گیر داده بریم ترکیه برای پرواز تو گیت تکلیف اون گیره های فلزی تو سر چی میشه ؟ باید در بیارم ؟ کلا شوهرم میفهمه؟

سلام خواهش میکنم جواب بدین من خیلی استرس دارم چون موهام خیلب کم پشته و همیشه اکستنشن کلیپسی میزنم شو ...

من تازه این پیام شما رو دیدم، ببخشید، اما میشه بگین چی شد به خیر گذشت؟ 

۴۴۴