2777
2789
عنوان

تروخداااااا بیاید

87 بازدید | 3 پست

من همونم که گفتم ۱۵ سالمه و یه چیزایی مثل توده های سفت و به هم متصل تو سینم احساس میکنم  و اینکه یه توده زیر بغل سمت راستم داشتم که اونو چند وقت پیش رفتم فوق تخصص غدد نگاه کرد گفت کاملا طبیعیه و پستان فرعیه البته من اون موقع اصلا نسبت به مشکل سینم حساس نشده بودم و به دکتر راجع به سینم چیزی نگفتم و به خاطر سینم رفتم ماما چک کرد گفت چیزی نیست اصلا وقتی اومدم خونه وسواس گرفتم که نکنه سمت راستم رو معاینه نکرده باشه آخه سمت چپ رو یادمه ولی سمت راست رو یادم نیست 

حالا الان فردا دوباره میخوام برم پیش ماما شما رو به امام رضا قسمتون میدم برام دعا کنید واقعا هیچیم نباشه و فردا ماما هم بهم بگه هیچیت نیست اصلا و سونو هم ننویسه  

تروخدا دعا کنید فردا خوش حال بیام خونه ❤

براتون حمد میخونم❤

لطفا برام دعا کنین امسال دیگه رشته مورد علاقمو قبول شم،تو نماز هاتون ، دعا هاتون،  زیارت هاتون من رو فراموش نکنید ،        السلام علیک یا ابا عبدالله 💚

عزیزم برات حمد خوندم ان‌شاالله  که چیزی نیست شماهم برای من دعا کن و برای کار پدرم ممنونم

خدایا دوستت دارم .متاسفم . منو ببخش . متشکرم .....اگر امضام رو خوندی یعنی یک قدم به خدا نزدیک شدی     اینو من نمیگم هواپونوپو میگه پس هرروز بگو پاکسازی رو انجام بده ویک قدم به خدا نزدیک شو و به خواسته هات برس  
عزیزم برات حمد خوندم ان‌شاالله  که چیزی نیست شماهم برای من دعا کن و برای کار پدرم ممنونم

حتما عزیزم مرسی ❤

لطفا برام دعا کنین امسال دیگه رشته مورد علاقمو قبول شم،تو نماز هاتون ، دعا هاتون،  زیارت هاتون من رو فراموش نکنید ،        السلام علیک یا ابا عبدالله 💚

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان