2777
2789
گلم دنبال اگه نگرد کاش اینجور میکردم بخدا اگه خدا نخواد برگی از درختش نمیفته من زن همسایمون پسر ۳ سا ...

ممنون از دلداریت اره قبول دارم تا خدانخواد برگی از درخت نمیفته اما نمیدونم چرا دلم اروم نمیگیره 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ناشکری نکنید حدا باز بهتون میده من خاهرم بچه یکی یدونشوتو 17 سالگی از دست داد الانم بی اولاد مونده ب ...

خداییش راست میگی.من دلم نمیخواد الان بمیرم و بچه هام بی مادر شن ولی امید دارم روزی پسرمو تو اون دنیا ببینم و بغل کنم یا حداقل خوابشو ببینم بگه جام خوبه بلکه کمی دلم اروم شه.ولی برای پسر بودنش درست میگی.من همیشه خواستم از هردو جنسش داشته باشم اینبار خدا بهم داد ولی از دست رفت...

دختر عمو خودم پسر۱۸ ساله اش ماشین زد فوت کرد اسمش علی بود خدا تو سن ۴۷ سالگی بهش یه پسر داد اسمشو گز ...

من خیلی اسم امیرعلی رودوست داشتم اسمشو گذاشتم امیرعلی اماالان فقط سنگ قبرش برام مونده نذر کردیم اینبار اگه خدابهمون پسربده اسمشوبزاریم امیررضا 

عذاب وجدان دارم شاید میبردمش جای دیگه خوب میشد

منم عذاب وجدان دارم چون بچم اومده بود پایین و من نفهمیده بودم و تا جایی که با مادرای دیه تو این مدت صحبت کردم همشون عذاب وجدان دارن و خودشونو مقصر میدونن در صورتیکه اینطوری نیست.از دست منوتو خارج بوده

عزیزم جای بچت خوبه اونکه خیالت راحت اونا فرشته هستن الان تودامن حضرت فاطمه هستن یابه روایتی دست ساره وحضرت ابراهیم داده میشن تا مابریم پیششون منم اصلا خوابشونمیبینم