2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره کامله امادکترا بهم نگفتن اگه نبریش بیمارستان دیگه اینجورمیشه بیمارستان دستگاه نداشت

اعزام میکنن بیمارستان دیگه ها

چون منم ۳۶ هفته و ۶ روز زایمان کردم،قبل از زایمان از من و شوهرم امضا گرفتن که رضایت داریم که اگه دستگاهاشون پر بود بچه رو با آمبولانس اعزام کنن بیمارستان دیگه،البته من بیمارستان خصوصی بودم

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن
غم اون نوزاد فراموش نمیشه فقط کمرنگ میشه... شما یک نسل برای اهل بیت اوردید و عمرش به دنیا نبود اجرش ...

فدای اهل بیت اما دل ما چی بخدا انگار همیشه اتیش تودلمه هرثانیه توفکرشم

ناشکری نکنید حدا باز بهتون میده من خاهرم بچه یکی یدونشوتو 17 سالگی از دست داد الانم بی اولاد مونده باز شکر بچه دیگه ای دارید ولی ببخشیدا پسر دختر فرق نداره حس کردم از اینکه پسر بوده خیلی بیشتر حسرتشو میخورید شما راضی هستین بمیرید برید پیش پسرتون بعد دختر سه سالتون چییییی اون بچه نیس 

میشه بگی دکترت رژیم بهت چی داده

روزی یه پیاله تخم افتابگردان شور.یه پیاله برگه زردالو انجیر خشک.خیارشور .دمنوش زعفرون دارچین هل و زنجبیل با نبات.روزی یک استکان عرق کاسنی.مصرف زیاد نارنگی.روزی دو دونه فلفل سیاه .مصرف ادویه جات گرم تو غذا.اینا برای هر دو نفربود

برای اقا مصرف شیر موز شیر هویچ شیر نارگیل..

هنوز زمان اقدام رو نگفته فعلا گفته تا دوماه رژیم رعایت کنین که هنوز انچنان رعایتی نشده

یه ازمایش اسپرم هم برا شوهرم نوشته که باید دو سه روز دیگه انجام بده و یه ازمایش و سونو هم خودم دارم که دو روز دیگه باید انجام بدم

ناشکری نکنید حدا باز بهتون میده من خاهرم بچه یکی یدونشوتو 17 سالگی از دست داد الانم بی اولاد مونده ب ...

من فقط از این حسرت میخورم نبردمش جای دیگه اصلا یه دل سیرنگاش نکردم همه زحمتام پوچ شد کاش دختربود وبرام میموند