2777
2789

نه نداره

داریم توفامیل

اگه دنیا عدالت داشت مردم بکارت داشت😏🖕                              کاربر مثلا محترم🙂کجایی زندگیمی؟هیجا🙃بااحمق بحث نمیکنم میزارم‌ دردنیایه احمقانه خودش باقی بمونه😄پس حق باشماست😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عمل نمیکنن تو این سن برای زیبایی  اصلا مگه مشکل تنفسی داشته باشه

پس چطوری دخترفامیلمون عمل کرده😥

اگه دنیا عدالت داشت مردم بکارت داشت😏🖕                              کاربر مثلا محترم🙂کجایی زندگیمی؟هیجا🙃بااحمق بحث نمیکنم میزارم‌ دردنیایه احمقانه خودش باقی بمونه😄پس حق باشماست😊

نه ولی زوده ممکنه برگردع

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    
شاید ی مشکلی داشته وگرنه اصلا برای زیبایی نمیذارن

دماغش بزرگ بود فقط مشکله دیگه ای نداشت 

ولی به نظر من زود چون ممکنه برگرده

دماغش بزرگ بود فقط مشکله دیگه ای نداشت  ولی به نظر من زود چون ممکنه برگرده

آره تا آخر دوره بلوغ بینی ورم داره و بهتره حتی تا 20 سالگی صبر کنی تا اون پف بخابه

|Niloofar| اگه دوس داشتی دعا کن منو عشقم بهم برسیم💚
عه بعد بینی بزرگ نشد برنگشت؟

آره ۱۵ سالگی عمل کردخیلیم قشنگ شده 

یه بلاگرهس تواینستا اونم ۱۶سالگی عمل کرده اسمش شکوفه رمضانی

الان چندسالشه  چندسال به بالا میشه کرد؟

الان ۱۶ سالشه 

۱۵سالگی عمل کرد