2777
2789
عنوان

فلوکستین

235 بازدید | 12 پست

گیامشگل اعصابشون بااین قرص خوب شده؟چندمدت مصرف کردین؟چجورمیشین وقتی میخورین

دکتربهم فلوکستین وپروپرانول وپرفنازین داده

پرفنازین چندتاداروخونه رفتم نداشت منم نمیخام بخورم شایداعتیادبیاره 

اگه نخوریشون بهتر اعتیادآورن .مشکلت چیه مگه؟

اظطراب شدید.مگه شما خوردین اعتیادبهش پیداکردین؟من شنیدم همه میگن فلوکستین اعنیادآورنیست فقط زیرنظرپزشک بایدفطع شه

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اظطراب شدید.مگه شما خوردین اعتیادبهش پیداکردین؟من شنیدم همه میگن فلوکستین اعنیادآورنیست فقط زیرنظرپز ...

ببخشید من سالهاست میخورم وقتی شروع میکنید دو تا سه هفته طول میکشه اثر مثبت بزاره و وقتی قطع میکنید هم بعد از دو تا سه هفته اثر منفیش شروع میشه

اسمم محمد  ۳۸ سالمه-شرکت ساختمان سازی دارم در بازار بورس و طلا هم هستم
ببخشید من سالهاست میخورم وقتی شروع میکنید دو تا سه هفته طول میکشه اثر مثبت بزاره و وقتی قطع میکنید ه ...

خواب آوره؟من چون نوزاددارم مینرسم بخورم بهابم حواسم بهش نباشه

ببخشید من سالهاست میخورم وقتی شروع میکنید دو تا سه هفته طول میکشه اثر مثبت بزاره و وقتی قطع میکنید ه ...

میشه بگین چجوری میکنه حاله آدمو؟بعضیلمیگن خیلی خوبه شادمیشیم بعضیامیگن گیج میشیم بعضی هاهم میگن خواب آوره وبعضیاهم حتی میگن مثه خنگا میشه 

میشه بگین چجوری میکنه حاله آدمو؟بعضیلمیگن خیلی خوبه شادمیشیم بعضیامیگن گیج میشیم بعضی هاهم میگن خواب ...

نه ببینید من حتی سوئد هم  بودم خیلی از مردم میخوردند کلا بعد از دو تا سه هفته آدم احساس خیلی بهتری داره ولی ترک کردنش باعث پرخاش گری میشه نه خواب آوره نه گیج و منگ میکنه

اسمم محمد  ۳۸ سالمه-شرکت ساختمان سازی دارم در بازار بورس و طلا هم هستم
اظطراب شدید.مگه شما خوردین اعتیادبهش پیداکردین؟من شنیدم همه میگن فلوکستین اعنیادآورنیست فقط زیرنظرپز ...

بله خوردم ولی اگه یه روزنخوری یاترک کنی بعدش اذیت میشی.زیرنظرپزشک بخوروآروم آروم قطعش کن یهونمیشه قطع کرد