2777
2789
عنوان

خسته شدم دیگ 😞😭😭🥺

451 بازدید | 32 پست

بچه خسته شدم

همش نصف شبا ساعت ۴  اینا

از وسط خابم میپرم ناخداگاه ب دراتاق م خیره میشم تپش قلب میگیرم انگاره یه سایه اونجا افتاده یکیه وایساده فقط نگاش میکنم و قلبم میخاد بیاد دهنم 

تپش قلب شدید میگیرم 

فقط خیره میشم

هیچکار نمیتونم بکنم

پاشم برم یه مدت خیره میشم بعد یهو خابم میبره 

بخدا خسته شدم😭 

چیکار کنم اخه🥺

..من یه بدنسازم💪یه بدنساز حرفه ای🙂خوش اندامی و هیکلم اولویت منه💪عاشق عضلم 💪🙂 باافتخار و عشق طرفدار تتلو ام🖤 (نظرتون محترم ولی بمونه  برا خودتون) نوازنده گیتار هستم🎶عاشق سازمم🖤   hasti
جای خوابتو عوض کن 

عزیزم عوض کردم نمیشه 😭😭 قشنگ یه خط درمیون من اینجور میشم🥺

..من یه بدنسازم💪یه بدنساز حرفه ای🙂خوش اندامی و هیکلم اولویت منه💪عاشق عضلم 💪🙂 باافتخار و عشق طرفدار تتلو ام🖤 (نظرتون محترم ولی بمونه  برا خودتون) نوازنده گیتار هستم🎶عاشق سازمم🖤   hasti

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

احتمال داره اذیت شده باشی یا کلا می‌ترسی و همیشه تصورت چیزای ترسناک 

وقتی لایک کردم ینی برات صلوات فرستادم کاربری دست دونفره   میشه برام یه صلوات بفرستی ؟مرسی.خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره خدایا شکرت واسه همه چی    خدا جونم وقتش نیست یه خونه حیاط دار خوب و بزرگ بهم بدی   میدونم ک بهم میدی خیلی حرف شنیدم خسته شدم چرااااا آخه .میدونم ک همه چی درست میشه لطفاً زودتر خسته شدم خدایا خودت میدونی و میبینی لطفاً کمکمون کن   میشه برامون دعا کنید بدهی ک داریم تموم بشه 

احتمال داره اذیت شده باشی یا کلا می‌ترسی و همیشه تصورت چیزای ترسناک 

ن بابا تصوری ندارم باخنده میخابم

بعد از خاب بیدارم میشم یهو فقط خیره میشه تپش قلب میگیرم 

ن بابا تصوری ندارم باخنده میخابم بعد از خاب بیدارم میشم یهو فقط خیره میشه تپش قلب میگیرم 

هر شب همینجوری هستی 

وقتی لایک کردم ینی برات صلوات فرستادم کاربری دست دونفره   میشه برام یه صلوات بفرستی ؟مرسی.خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره خدایا شکرت واسه همه چی    خدا جونم وقتش نیست یه خونه حیاط دار خوب و بزرگ بهم بدی   میدونم ک بهم میدی خیلی حرف شنیدم خسته شدم چرااااا آخه .میدونم ک همه چی درست میشه لطفاً زودتر خسته شدم خدایا خودت میدونی و میبینی لطفاً کمکمون کن   میشه برامون دعا کنید بدهی ک داریم تموم بشه 

شبا با فکر میخابی؟

ن بخدا

هر شب همینجوری هستی 

یه شب درمیون میشم 

بختک نیس؟؟

نمیدونم عزیزم

فقط در حد مرگ میرم تپش قلب شدید میگیرم یه مدت خیره میشم یهو خابم میبره

ی ساعت بزار قبل از ساعت ۴ بیدار بشی ی چند شب تا از سرت بپره

حتما مرسی🥺

سلبریتیها باید بادیگارد داشته باشن  

یه چراغ روشن بزار چند شب یا یه سگ بگیر 

مشتی هستی ملوان کشتی هستی  پنج سال هستش پر قدرت پر از انرژی مثبت دارم از پدرم فلج هستش پرستاری می کنم   همه لوتیان می دونند که پرچم بالاس   اگر کسی ازت درخواست کمک کرد بدون قبلا از خدا درخواست کمک کرده و خداوند ادرس تورو بهش داده  ورزشکارم بدنساز باید همیشه قوی باشم تا بتونم از پس مشکلات زندگی بربیام.به جدم قسم من اون ادم وقیح دو زنه نیستم  من اصلا به روح مادرم ازدواج نکردم تا حالا موقعیت خیلی زیاد داشتم خداشاهده. ولی از جوونیم گذشتم از هوا و هوس گذشتم به خاطر پدرم.اون علی شکارچی داره تبلیغ نر بودن می کنه و چند همسری  من دارم تبلیغ انسان بودن می کنم و تک همسری.تو زندگیم هیچ وقت نذاشتم  حقی پایمال بشه.در خواست دوستی قبول نمی کنم من خستم اما می دونم که میرسم بالاخره من میسازم دوباره دنیامو یه نفره
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز