2777
2789
عنوان

رژیم جنسیت پسر

17848 بازدید | 97 پست

سلام دوستان 

من یه دختر دارم  

با هزار راه روش شرط همسرمو راضی کردم برای بچه دوم  شوهرم کلا میگه همین یدونه دختر کافیه ولی دیده من دوست دارم میگه باشه سال دیگه بعد عید اقدام میکنیم 

دوست دارم حالا که راضی شده با خواست خدا دومی پسر بشه 

من خودم به همه اینجا میگفتم اول از همه سالم و سلامت شدن بچه مهم تر از هرچی برام اما میخوام تلاشمو با نمی‌دونم دارو یا رژیم غذایی ام بکنم شاید خدا خواست پسر شد 

حالا دوستان اگه تجربه و راه روشی بلد هستین بگید بی زحمت 

لطفا نیاد بگید هرچی خدا داد مهم سالم بودم 

چون خودم از همه بیشتر سلامت بودنش مهمه و قبل اون اینکه خدا قهرش نگیره و اقدام کردم زود باردار بشم پس لطفاً اگه تجربه دارید بگید 

اگه دختر ام بشه همه میدونید برای مادر فرق نمیکنه بالای سرم جا داره من فقط میخوام یه رژیمی رعایت کنم که اگه باردار شدم دو تا جنس بچه ام داشته باشم همین لطفا نیایید سرکوفت نزنید  

فدای شما ....

خدایا شکرت برای فرشته های که به من دادی 

مادر منم میخواست بچش پسر بشه رفت دکتر دکتر بهش رژیم غذایی داد فکر کنم بیشتر گرمی جات داده بود مثل گردو خرما 

دختر بودن جرم نیس..دختری که بلند میخنده بیحیا نیست حالش خوبه! دختری که میخواد حقش و بگیره سلیطه نیست، توانمنده! زنی که طلاق میگیره مطلقه نیست، مجرده!دختری که نمیخواد ازدواج کنه ترشیده نیست، مستقله!...      ❤علاوه بر اینکه چشم هارا باید شست، جوردیگر باید دید؛  مغز هارا باید  شست... جوری دیگر باید اندیشید!  

عزیزم گوشت بخورین گرمی بخورین جفتتون بخصوص مردا میگن بایدخعلی گرمی بخورن تاپسر شه بچشون.هرشب 1قاشق عسل با1لیوان آب ولرم بخوره شوهرت

ما هیچ تر از هیچ، پی هیچ دویدیم، جز هیچ در این هیچ، دگر هیچ ندیدم...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم قصد شما رو دارم اینحا یکی از دوستان یه روش گذاشته بود من هنوز نمیخوام باردار شم انجامش ندادم بخونش شاید واسه تو ب درد بخوره

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"

چهارماهگی دست به پهلوی چپت بزاره شوهرت ایت الکرسی و دعای تو مفاتیح رو بخونه پسر میشه فقط باید حتماً اسمش تو محمد داشته باشه باشه 

اَكثِروا الدُّعاءَ بِتَعجِیل الفَرَجِ فَاِنَّ ذلِكَ فَرَجُكُم.برای تعجیل در ظهور من زیاد دعا کنید که خود فرج و نجات شما است. 🌼حضرت مهدی عج🌼
مادر منم میخواست بچش پسر بشه رفت دکتر دکتر بهش رژیم غذایی داد فکر کنم بیشتر گرمی جات داده بود مثل گر ...

ممنونم به نظرت آلان تا ۳ ماه رعایت کنم خوبه یا باید ماهای بیشتری رعایت کنم سردی نخوریم

خدایا شکرت برای فرشته های که به من دادی 

بحث آمارو احتماله. هیچ روش ۱۰۰٪ وجود نداره. اصلا رژیم نگیر و خودتو درگیر ابن و اون نکن. استرس، محیط اسیدی واژن، اسپرم ضعیف میتونه ب نفع دختر باشه.

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
ممنونم به نظرت آلان تا ۳ ماه رعایت کنم خوبه یا باید ماهای بیشتری رعایت کنم سردی نخوریم

رعایت کنین بهتره

دختر بودن جرم نیس..دختری که بلند میخنده بیحیا نیست حالش خوبه! دختری که میخواد حقش و بگیره سلیطه نیست، توانمنده! زنی که طلاق میگیره مطلقه نیست، مجرده!دختری که نمیخواد ازدواج کنه ترشیده نیست، مستقله!...      ❤علاوه بر اینکه چشم هارا باید شست، جوردیگر باید دید؛  مغز هارا باید  شست... جوری دیگر باید اندیشید!  

ی خانمی بود میگفت فقط مردا ی ماه تموم پودربخورن اسمش یادم رفته میگفت همه فامیلشون با اون پسر اوردن تضمینی میگفت اها پودر کاسنی فقط همسرت بخوره ی قاشق چایخوری میگفت 100 در100 هس ی ماه بخوره فقط پودرشو بخوره سرچ کنی میاره

من همون کاربری madam قبل هستم ده سال خواننده خاموش بودم و دوبار هم کاربریم لغو شد ...دعا کنید ارامش بیاد به زندگیم و منم خومه دار بشم🙏 و بتونم ی زن خیلی موفق بشم دوست دارم به اوووووج برسم 😊 خدایا بابت تمااااااام داشته هام و داده هات شکر راهم رو هموار کن بتونم به زندگیم سامان بدم من لیاقت بهترینارو دارم خدایا هواست به منم باشه 😍😔🙏

عزیزم کاملا طبیعیه ک از هردو جنس بخای چیز عجیبی نیس، انشالله خدا ی گل پسرتپلی بهت میده❤ جاریم با رژیم غذایی پسردار شد هرچند من شدیدا معتقدم خواست خدا ارجحه هرچی بخاد همون میشه خودم دختر ندارم سه تا پسر دارم و میدونم ک خدا صلاحمو دراین دیده، شما اول و اول از خدا بخا بعدم ب علم و تغذیه متوسل شو

چشمت ب امضام افتاد برا شفای مامانم صلوات میفرسی💔🙏