2777
2789

کراتین روشی درمانی هست عزیزم اونم برای مدت زمان محدودی برای موهایی که کش میان و کلا سوختن به خاطر دکلره

برای خشکی و وز و اینجور چیزا پروتئین تراپی روغن تراپی و بوتاکس مناسبتره

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تا وقتی مواد رو موها هست که عالیِ ولی بعدش موها نابود میشن من چنان موهامو کوتاه کردم که پشت موهام ...

آخه دوستم میگفت دو سال پیش یه جایی رفته بود سمت غرب تهران خانومه مواد از دبه می‌ریخت می گفت بوی سرکه و آدامس و چند تا چیز دیگه قاطی بوده موهاشم نشسته بعد اتو گفته برو خودت بشور قرنطینه داره میگفت وقتی شستم اشکم واینمیستاد موهام داشت دسته دسته می‌ریخت 

آخه دوستم میگفت دو سال پیش یه جایی رفته بود سمت غرب تهران خانومه مواد از دبه می‌ریخت می گفت بوی سرکه ...

همینجوره واسه من مواد که میزاشت رو موهام یه پنکه گذاشته بودن دقیقا روبروم که بو نپیچه تو آرایشگاه

بحدی بوش بد بود که از زیر ماسکم میخاستم خفه شم

خدایا خودت هوامو داشته باش،من اونقدم قوی نیستم همش وانموده...
کراتین روشی درمانی هست عزیزم اونم برای مدت زمان محدودی برای موهایی که کش میان و کلا سوختن به خاطر دک ...

درسته

خدایا خودت هوامو داشته باش،من اونقدم قوی نیستم همش وانموده...
صافی زده بودی؟  دوستم المنت زده خیلی راضیه

اره صافی زد واسم ولی زود از بین رفت.کلی شامپو و ماسک گرون هم خریدم اما بازم از بین رفت

لطفاآقایون سایت وارد تاپیک های من نشوندو ریپلای نکنن بااحترام 🙏.ممنونم که رعایت میکنید.