2777
2789
عنوان

😔عشقم رفت

146 بازدید | 11 پست

نمی دونم واقعا چطوری فراموشش بکنم نمیتونم هر لحظه تو ذهنمه ولی اون خیلی یهویی سرد شد دیگه جواب پیام هامو نمیدع یا زنگ میزنم زود قطع میکنه خیلی عوض شد اصلا نمی تونم باور کنم از خودش میپرسم میگه وقت ندارم کار دارم و اینا ولی من واقعا دارم دیوونه میشم با فکرش 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آویزون نباش 

لیاقتتو نداشت، توعم درسته سخته اما به مرور زمان فراموشش می‌کنی 

از اونی که روزی ده بار می‌گفت دورت بگردم چخبر؟! هنوز داره میگرده یا تو اولین خروجی پیچید به بازی؟!:) گاهی اوقات حسرتِ تکرار یک لحظه،دیوانه‌ کننده‌ترین حس دنیاست🥲
آویزون نباش  لیاقتتو نداشت، توعم درسته سخته اما به مرور زمان فراموشش می‌کنی

اخه من با همه چیزش کنار اومده بودم ولی اون یکدفعه جا زد اینجوری شد سعی میکنم فراموشش کنم ولی واقع ا سخته

اخه من با همه چیزش کنار اومده بودم ولی اون یکدفعه جا زد اینجوری شد سعی میکنم فراموشش کنم ولی واقع ا ...

درک میکنم 

اما کم کم از ذهنت میپره 

از اونی که روزی ده بار می‌گفت دورت بگردم چخبر؟! هنوز داره میگرده یا تو اولین خروجی پیچید به بازی؟!:) گاهی اوقات حسرتِ تکرار یک لحظه،دیوانه‌ کننده‌ترین حس دنیاست🥲
همین جا بهت قول میدم سال دگ این موقع حتی اسمشم یادت نیاد ول کن بابا این عشقای اب دوغ خیاری رو برو بچ ...

بخدا من سعی میکنم فراموشش کنم ولی خودش تا بعضی موقع ها میبینه ازم خبری نیس پیام میزنه دل تنگت شدم ولی فرداش دوباره همون آدم سابق میشه دیگه کلا رد دادم