2777
2789
اون تتو نزد  من خودم یه تتوی کوچیک دارم  یه پروانست 5 سال پیش رفتم کاورش کنم یکم رنگش رف ...

آره منم گفت ترمیم داره اما رایگان میگیره دیگ برام    حالا بپوشونه طرحش خیلی سخت گیر نیستم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ی تتو دارم باهاش اوکیم بدم نمیاد اما شوهرم دوست نداره میخوام پاکش کنم 

با اینکه حتی تو زندگیمون ی روز خوبم با هم ندیدیم اما هنوزم باور نکردم ما زنده ایم و از هم بریدیم ....💕🥲
دورش زخم شده گوشت اضافه هم آورده گفتن دور ناف اکثرا خورشید میزنم دیگ مجبورا من هم باید خورشید بزنم ک ...

گوشت اضافه فک نکنم رنگ بگیره بپرس باز

برو دهن دکترتو سرویس کن

دکتر باید ناف ونوسی دربیاره خوشگل

کجا زدی عزیزم ؟؟چند ساله الان؟

ی دونه ساق پام زدم ی فرشته ۹ ساله

ی لب قرمز رو سینم ،ی نوشته به لاتینم رو کتفم،ببین عزیزم اکه ی جاهایی بزنی که مرتب تو دیدت نباشه و خیلی بزرگ نباشه اصلا خسته نمیشی

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،در حالی که میداند هیچکس مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت ❤
ی دونه ساق پام زدم ی فرشته ۹ ساله ی لب قرمز رو سینم ،ی نوشته به لاتینم رو کتفم،ببین عزیزم اکه ی جاه ...

عزیزم چ جذاب 

من خط عملم می‌خوام بزنم متاسفانه خط عملم ۴۴سانت و دور نافمم چون زخم ب خاطر عملم

عزیزم چ جذاب  من خط عملم می‌خوام بزنم متاسفانه خط عملم ۴۴سانت و دور نافمم چون زخم ب خاطر عملم

خب اشکال نداره چون همش تو دیدت نیست که بزن حتما 😍

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،در حالی که میداند هیچکس مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت ❤
آره دوست دارم حالا فردا نوبت داده انشاالله ک خوب بشه

خوب میشه عزیزم دوست من جای سوختی داشت تتو زد کلا محو شد نگران نباش