2777
2789
عنوان

دوستی و جدایی

268 بازدید | 16 پست

سلام 

دوستان من حدود ۶ ماه با آقایی آشنا شدم که از اول میگفت تو از من پایین تری با اینکه من از نظر تحصیلات و خانواده و مالی از ایشون بالاتر هستم

از اولم گفته بود قبلا رابطه داشته ... و همش راجع به رابطه اش حرف میزد و منم همیشه اخطار میدادم اما اون با افتخار میگفت با کس دیگه ای بود

همیشه میگفت بهت آینده نمیدم و تحقیرم میکرد و گاهی منو میزد که من بازم کوتاه میومدم

یک روز گوشی من رو گرفت و چک کرد دید من چند پیام بدون هیچ احساس و هیچ عاطفه ای به یکی از پسرهای اقوام دادم و گفت تو بهم خیانت کردی و منم از ترس گفتم اون پسر نیست و یک روز هر چقدر تلاش کردم که دعوا راه نندازه نشد و گفتم از اقواممونه و باهاش جلوش صحبت کردم و فهمید که چیزی بین ما نیست و اون پسره از رابطه ما میدونه اما گفت این رابطه برای من تموم شده تو خیانت کردی بهم و ۱۰۰۰ بهونه گرفت

منم چون دوستش داشتم گفتم با هم بمونیم و اونم گفت ادامه میدیم اما مثل قبل واسم نیستی ...

بعد خودش همش درمورد عشق قبلیش میگفت

یک روز انقدر در مورد رابطه اش حرف زد که زدم توی گوشش و اونم یهو شروع کرد به زدن من منم گریه کردم و به همین پسر اقواممون صدامو دادم و گفتم چی شده که در جریان باشه اگه اتفاقی برام افتاد (چون این فقط اطلاع داشت من با این اقا هستم) خانوادم هم در جریانن اما اگه بهشون میگفتم نگران میشدن

این اقا اون لحظه به شدت عصبانی میشه و دعوا میگیره و میگه با من احساس امنیت نمی‌کنی که به اون پیام دادی و تموم میکنه رابطه رو

الانم آخرین پیامش این است که من دوست دختر دیگه دارم و همه جا بلاکم کرده.

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

اون آدم مشکلی روحی داره میخاد با تخقیر شما دلش اروم بشه.شماهم سعی کن فراموشش کنی چون رابطه با اون اقا باعث ازار و اذیتت میشه فقط 

یکی بودیکی نبود.....دعا کنین زودتر کارمون بشه خونمون ساخته بشه 💑🏠عروسی بگیریم💃💃                            اتفاق های خوب بیفته برامون😊😊
شما دوست بودین ؟ همکار بودین؟ چطور و به چه اجازه ای میزدتون کجا میزدتون؟

دوست بودیم

ایشون کار میکنن و منم دانشجو دکتری هستم

هر جا که به حرفش گوش نمیکردم میزد و بعدش ابراز محبت و عشق هم میکرد

دوست بودیم ایشون کار میکنن و منم دانشجو دکتری هستم هر جا که به حرفش گوش نمیکردم میزد و بعدش ابراز ...

گلم مگه در ی جا کار میکردین 

کجا میزد ؟ باهم خونه گرفته بودین پارتنرت بود

و خدا...ناب ترین لیلی دنیای من است🍃🍁
اگه پاتنرت نبود چرا کوتاه میومدی جلوش مگه هزینتو میداد؟

هزینه ها همه نصف نصف بود

حتی پول یک ابمیوه هم سهم خودمو میدادم ...

اما واقعا دلم میخواست ازدواج کنم باهاش وقتی خوب بود

هزینه ها همه نصف نصف بود حتی پول یک ابمیوه هم سهم خودمو میدادم ... اما واقعا دلم میخواست ازدواج کن ...

میتونم بپرسم وقتی کسی که این همه خوردت میکنه آیا لایق ازدواج هست؟

و خدا...ناب ترین لیلی دنیای من است🍃🍁