2777
2789
عنوان

بوتاکس

278 بازدید | 14 پست

کسایی که تازه بوتاکس کردیم از نتیجشون راضین چند وقت یه بار باید تمدید بشه یا در کل چجوریه😑🤔

🌼⃟▨꯭݊═╝مَِِـَِِـن َِِیَِِـَِِـه َِِدخَِِـَِِـتَِِـَِِـر َِِبَِِـَِِـی َِِاَِِعَِِـَِِـصَِِـَِِـاَِِب َِِمَِِـَِِـهَِِـَِِـربَِِـَِِـوَِِـَِِـنَِِـَِِـم َِِ 🌼⃟▨꯭݊═╝

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من سالی یه بار انجام میدم چین و چروکی ندارم ولی خیلی چشم و ابرو و پیشونی رو خوشگل میکنه

از انجا که دیگران نمی توانند از همان دیدگاه شما به مسائل نگاه کنند،نمی فهمند انچه سرسری می گویند تا چه حدی می تواند شما را بیازارد💞
من کردم راضیم. پیشونیم صاف صاف شده. ولی بیشتر برا سردرد تزریق کردم چون میگن خوبه 

من برا مامانم میخوام ۵۰ سالشه به نظرتون فرقی میکنه 

🌼⃟▨꯭݊═╝مَِِـَِِـن َِِیَِِـَِِـه َِِدخَِِـَِِـتَِِـَِِـر َِِبَِِـَِِـی َِِاَِِعَِِـَِِـصَِِـَِِـاَِِب َِِمَِِـَِِـهَِِـَِِـربَِِـَِِـوَِِـَِِـنَِِـَِِـم َِِ 🌼⃟▨꯭݊═╝
منم میخام زیر چشمام فیلر بزنم خوبه ؟

شنیدم خوبه ولی بوتاکس رو ترجیح میدم

من سالی یه بار انجام میدم چین و چروکی ندارم ولی خیلی چشم و ابرو و پیشونی رو خوشگل میکنه

واقعا برای یه زن ۵۰ ساله هم جواب گوعه

من برا مامانم میخوام ۵۰ سالشه به نظرتون فرقی میکنه 

اره دیگه عزیزم اصلا برا همین‌سنه. ولی توروخدا پیش دکتر انجام بدین نه آرایشگرو...... 

من که خیلی راضیم. آدم انگار نور میگیره صورتش انقد صافه 

بوتاکس خیلی خوبه به شرط اینکه پیش دکتر خوب بری من خودم پیش دکتر حمید ارونقی رفتم بوتاکس زدم خیلی راض ...

من تبریزم تبریز جایی خوبی هست

واقعا برای یه زن ۵۰ ساله هم جواب گوعه

نه اگر خطوط عمیق باشه جواب نمیده ولی اگر سطحی باشه خوبه

از انجا که دیگران نمی توانند از همان دیدگاه شما به مسائل نگاه کنند،نمی فهمند انچه سرسری می گویند تا چه حدی می تواند شما را بیازارد💞

من مامانم بوتاکس کرد فک کنم هر 6 ماه تا 1 سال باید تمدید کنی پیش دکتر حمید ارونقی انجام داد. کارای زیبایی و بوتاکس اینا برو پیش یه دکتر خوب . دکتر مامان من کارش واقعا خوبه توی ستار خان هم هست

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز