به نظرتون همون هفته دیگه برم یا دو هفته صبر کنم بعد برم
8 هفته بری دیگه خیالت راحتره من خودم دو هفته بعد از تشکیل قطب جنینی رفتم برای سونو قلب به نظرم صبر کن و افکار منفی هم بریز دور شما الان مامان شدی و باید خیلی زیاد حواست به اون فسقلی باشه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
منم ۶ هفته رفتم گفتن قلب نداره بتاتم کمه ۹۰٪ سقطه منم از بیمارستان اومدم بیرون اینقدر جیغ زدم خودمو زدم از سکو پریدم که خودش بیوفته نیوفتاد ۲ هفته بعد دکتر گفت بیا برای قرص سقط رفتم سونو کرد دید قلب تشکیل شده
دوست داشتم اون دکتر احمق و بیمارستانو رو سرشون خراب کنم اونم منی که چند تا سقط داشتم
چنان دل بسته ام کردیکه با چشم خودم دیدم خودم میرفتم اماسایه ام با من نمی آمد!
همین که قطب جنینی تشکیل شده قلب هم تشکیل میشه من ۶هفته و۶روز رفتم سونو فقط ساک خالی بود😭 این سومین ...
توکل به خدا برای یکی از دوستان خانوادگیموت ۴ بار بارداری پوچ اتفاق افتاد خداروشکر بار ۵ خدا یه پسر بهشون داد الان دومیش رو داره اما دختر پسرش رو نمیدونم چون تقریبا دو ساله ازشون خبر ندارم