2777
2789

هر كسي هر چي در مورد تناسخ ميگه بدون مدرك حرف ميزنه . هيچ منطقي هم پشتش نيست . جواب قرآن به اين جور عقايد اينه كه اينها بر اساس حدس و گمان حرف ميزنن . اگر دقت كرده باشي اينايي هم كه در مورد تناسخ حرف ميزنن هيچ مدركي ندارن . همه ش حدس و گمانه . مثلا ميگن خيلي ها به تناسخ عقيده دارن . اقوام هندو . اقوام مايا . اقوام فلان . خب چون يه عده ي زيادي يه حرف نادرست بزنن منم بايد قبولش كنم ؟ مدرك ندارن فقط ميگن فلان قوم و قبيله به تناسخ عقيده دارن . يا داستان هاي الكي سر هم ميكنن . فلاني گفته من تو هيپنوتيزم رفتم به زندگي هاي قبلي . خب چرا تو هيپنوتيزم همه برنميگردن به زندگي هاي قبلي ؟ بر اساس علم رياضي هم اين فرضيه مردوده . زمان قديم تعداد آدم ها كمتر بوده . مثلا فرض كن دو هزار سال پيش جمعيت زمين چقدر بوده ؟ فرض كن 500 ميليون . اون 500 ميليون الآن شده 8 ميليارد . پس اون موقع 500 ميليون روح وجود داشته كه بعد از مرگ رفتن تو يه جسم جديد . پس اون 7 ميليارد و 500 ميليون آدم ديگه روحشون از كجا اومده ؟ يه زماني فقط آدم و حوا بودن . 2 تا روح چه جوري با تناسخ الآن شده 8 ميليارد روح ؟ تناسخ يه عقيده ي باطله . 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.