2777
2789

هر كسي هر چي در مورد تناسخ ميگه بدون مدرك حرف ميزنه . هيچ منطقي هم پشتش نيست . جواب قرآن به اين جور عقايد اينه كه اينها بر اساس حدس و گمان حرف ميزنن . اگر دقت كرده باشي اينايي هم كه در مورد تناسخ حرف ميزنن هيچ مدركي ندارن . همه ش حدس و گمانه . مثلا ميگن خيلي ها به تناسخ عقيده دارن . اقوام هندو . اقوام مايا . اقوام فلان . خب چون يه عده ي زيادي يه حرف نادرست بزنن منم بايد قبولش كنم ؟ مدرك ندارن فقط ميگن فلان قوم و قبيله به تناسخ عقيده دارن . يا داستان هاي الكي سر هم ميكنن . فلاني گفته من تو هيپنوتيزم رفتم به زندگي هاي قبلي . خب چرا تو هيپنوتيزم همه برنميگردن به زندگي هاي قبلي ؟ بر اساس علم رياضي هم اين فرضيه مردوده . زمان قديم تعداد آدم ها كمتر بوده . مثلا فرض كن دو هزار سال پيش جمعيت زمين چقدر بوده ؟ فرض كن 500 ميليون . اون 500 ميليون الآن شده 8 ميليارد . پس اون موقع 500 ميليون روح وجود داشته كه بعد از مرگ رفتن تو يه جسم جديد . پس اون 7 ميليارد و 500 ميليون آدم ديگه روحشون از كجا اومده ؟ يه زماني فقط آدم و حوا بودن . 2 تا روح چه جوري با تناسخ الآن شده 8 ميليارد روح ؟ تناسخ يه عقيده ي باطله . 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید