2777
2789
عنوان

چند حدیث زیبا😍🌹🍃🌸

68 بازدید | 5 پست

حضرت محمد صلّی الله عليه و آله و سلّم در وصایای خویش به امام علی (ع) فرمودند:

« تو را به اموری سفارش می کنم، همه را حفظ کن؛ سپس فرمود:خداوندا! وی را بر انجام این وظایف یاری فرما؛ تا آن جا که فرمود: بر تو باد به نماز شب! بر تو باد به نماز شب! بر تو باد به نماز شب!».

امام جعفر صادق علیه السلام در خصوص فضیلت نماز شب فرمودند: یكی از اموری كه خداوند آنرا وسیله شادمانی روح و نشاط قلبی مؤمن قرار داده است نماز شب می‏ باشد.

رسول اكرم صلی الله علیه و آله: چون آخر شب فرا رسید خداوند سبحان فرماید آیا دعا كنندای هست تا اجابتش كنم؟ آیا سوال كننده و خواهنده ای هست كه خواسته اش را بدهم؟ آیا استغفار كننده ای هست تا او را بیامرزم؟ آیا توبه كننده ای هست تا توبه اش را بپذیرم؟

امام جعفر صادق علیه السلام: بر شما باد به گزاردن نماز شب كه سنت پیامبر شما و آئین نیكوكاران قبل از شما و ابزار بیرون کردن بیماری از تن شماست.

حسین (ع)جانم ؛غبار ماتم تو آبرو به من بخشید...به عالمی ندهم این غبار ماتم را... به نیل قطرهِ اشک محبتت ندهم...اگر دهند به دو دستم تمام عالم را ... ♥️    خرّم آن روز كه پرواز كنم تا بر‍‍ِ دوست🍃   اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س)💚🍃

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نماز شب مبخونی آبجی؟

بله اگه خدا قبول کنه

حسین (ع)جانم ؛غبار ماتم تو آبرو به من بخشید...به عالمی ندهم این غبار ماتم را... به نیل قطرهِ اشک محبتت ندهم...اگر دهند به دو دستم تمام عالم را ... ♥️    خرّم آن روز كه پرواز كنم تا بر‍‍ِ دوست🍃   اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س)💚🍃
منم میخوام شروع کنم به نماز شب خوندن

چه عااالی😍 خدای مهربون توفیقشو نصیبت کرده که به دلت افتاده. اصلا تعلل نکن و امروز و فردا نکن براش. اگه برات سخته, برای شروع فقط شفع و وتر رو بخون. خیلی حس خوبی داره, باید تجربه کنی❤ التماس دعا