یه خانمی با دوتا بچه زن دوم یه آقا شده ...خانم اولی وقتی متوجه شده طلاق گرفته که البته گویا از اولش رابطه ی خوبی هم با شوهرش نداشته و چند باری هم دعوا و قهر داشتن باهم اما حضور زن دوم شدت داده به قضیه...بعدش بنده ی خدا با یه آقای دیگه ای ازدواج کرده که گویا آقا شیشه مصرف میکردند که دچار توهم و بدبینی شده و زده خانم بی نوا رو کشته...به نظرتون قیمتش این بوده یا اگه خانم دوم وارد زندگیش نمیشد الان زنده بود؟
اگه ما زنها به هم رحم کنیم هیچ مردی نمیتونه خیانت کنه
در درجه ی اول این شوهر ماست که باید بهمون رحم کنه چون ایشون اومده اون عقدنامه رو امضا زده و به ما تعهد داده نه زن های دگ
ای عشق... از آتش اصل و نسب داری از تیره ی دودی از دودمان باد آب از تو طوفان شد خاک از تو خاکستر از بوی تو آتش در جان باد افتاد هر قصر بی شیرین چون بیستون ویران هر کوه بی فرهاد کاهی به دست باد هفتاد پشت ما از نسل غم بودند ارث پدر ما را اندوه مادرزاد از خاک ما در باد بوی تو می آید تنها تو میمانی ما میرویم از یاد💔
من خودم هم زن دوم هستم اما زمانی با همسرم ازدواج کردم که سالها قبل من از شوهرش جدا شده بود...حضانت بجش رو هم قانونا گرفته بود و شوهر من هم تمام مهریه ای که بهش تعلق میگرفت رو تماما پرداخت کرده بود
اهان شما ازدواج اولت بود؟خوشبخت باشی عزیزم بلاخره اونم زن میخواد نمیتونه تنها باشه
دلیل اینکه این تاپیک رو زدم این بود که من هم پیشنهاد های زن دوم شدن زیاد داشتم...که حتی گاهی وسوسه میشدم که من چیکار به زن و بچه ی طرف دارم و هی خودم رو توجیه میکردم که کار بدی نیست....ولی الان خیلی خوشحالم که قبول نکردم