یه خانمی با دوتا بچه زن دوم یه آقا شده ...خانم اولی وقتی متوجه شده طلاق گرفته که البته گویا از اولش رابطه ی خوبی هم با شوهرش نداشته و چند باری هم دعوا و قهر داشتن باهم اما حضور زن دوم شدت داده به قضیه...بعدش بنده ی خدا با یه آقای دیگه ای ازدواج کرده که گویا آقا شیشه مصرف میکردند که دچار توهم و بدبینی شده و زده خانم بی نوا رو کشته...به نظرتون قیمتش این بوده یا اگه خانم دوم وارد زندگیش نمیشد الان زنده بود؟
خداوند به هرکس 《حالت سکون و آرامش 》 را عنایت فرماید،نتایج بسیاری را برای او در بردارد. از جمله: از ملامت ها نمی هراسد، توکل دارد،اگر چیزی را از دست بدهد غمناک نمی شود و اگر چیزی را به دست آورد طغیان و نافرمانی نمیکند.استقبال یا بی اعتنایی مردم، شهرت یا گمنامی و فقر و غنا در او اثری ندارد. 💖برای همه از خداوند چنین حالی رو میخوام💖
ای عشق... از آتش اصل و نسب داری از تیره ی دودی از دودمان باد آب از تو طوفان شد خاک از تو خاکستر از بوی تو آتش در جان باد افتاد هر قصر بی شیرین چون بیستون ویران هر کوه بی فرهاد کاهی به دست باد هفتاد پشت ما از نسل غم بودند ارث پدر ما را اندوه مادرزاد از خاک ما در باد بوی تو می آید تنها تو میمانی ما میرویم از یاد💔
من مادر نميشوم تا فرزندم را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم
الان همه اون قاتلو ول میکنن شوهر اولو ول میکنن فقط اون زن دومو فحش میدن
والا ،ملت ما کلا عادتشه ،مردا همیشه بی گناهن،،چرا نمیگه اگه شوهر عوضیش زن دوم نمیگرفت زنه الان زنده بود،یا شوهر دومش اگه اشغال نبود الان زنده بود بنده خدا
خب آخه سوال اینجاست چرا میرن زن دوم میشن آخه خونه بقیه رو خراب میکنن
خونه ای که پایه هاش محکم بتشه کسی نمیتونه خراب کنه
زن دوم 10درصد مقصره، 90درصد شوهر بی مسئولیت مقصره
ای عشق... از آتش اصل و نسب داری از تیره ی دودی از دودمان باد آب از تو طوفان شد خاک از تو خاکستر از بوی تو آتش در جان باد افتاد هر قصر بی شیرین چون بیستون ویران هر کوه بی فرهاد کاهی به دست باد هفتاد پشت ما از نسل غم بودند ارث پدر ما را اندوه مادرزاد از خاک ما در باد بوی تو می آید تنها تو میمانی ما میرویم از یاد💔