2821
2789
عنوان

دلم بچه میخواد🥺🥺

365 بازدید | 16 پست

شوهرم راضی نمیشه میگه کارم فعلا اوکی نیست سه ساله عروسی کردم دق کردم از تنهایی همش میگه کمرت مشکل داره ال وبله نمیخوام  اذیت بشی بگی هی کمرم نشسته ام گریه می کنم افسرده شدم اما اون که توجهی نمیکنه الکی برای خودم عصبی میشم بهانه میگیرم خوب منم ادمم دلم همدم و یه بچه میخواد همش هم میگه بیا بریم سفر دوست ندارم جایی برم خسته شدم انقدر خواب بچه دیدم

انسان ها همان چیزی هستند که در آینه می بینند😎🥺😔

چندسالته؟بذار کارش اوکی شه بعد

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

واقعا اگه مرد امادگیشو نداشته باشه حیلی سخته بچه اوردن من شوهرم بچه خیلی دوست داشت ولی متاسفانه بحاطر گرونا کارشو از دست داد و بچه ما بعدش ب دنیا اوردیم....  متاسفانه الان شوهرم انقدر عصبی و کلافس ک اصلا حوصله بچه نداره با اینکه عاشق بجه بود

۲۲

کلی وقت داری،برو کلاس ،باشگاه،سرکار،دانشگاه،سرت گرم شه،تا شرایط مالیتون اوکی بشه

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست
۲۲

اوه حیلی کوچکی زوده بابا با شوهرت عشق و حال کنین من ۳۱ سالمه ک بچه دار شدم اصلا تو فکرش نباش از زندگی لذت ببر با شوهرت مسافرت خوش بگذرون من اگه بخاطر سنپ نبود ی چند ساله دیگه بچه دار میشدم

واقعا اگه مرد امادگیشو نداشته باشه حیلی سخته بچه اوردن من شوهرم بچه خیلی دوست داشت ولی متاسفانه بحاط ...

بخدا خسته ام دلم واقعا بچه میخواد اما اون همش بهانه های الکی پیاره کار الان داره حسابداره هرجا میره بهش میگن بیا دیگه دلزده ام کردهر😔😔

بخدا خسته ام دلم واقعا بچه میخواد اما اون همش بهانه های الکی پیاره کار الان داره حسابداره هرجا میره ...

بذار یخورده بزرگتر بشی از لحاظ سنی ک الان ب نظرم واقعا زوده من جات بودم خوش میگذروندم و صبر میکردم 

اوه حیلی کوچکی زوده بابا با شوهرت عشق و حال کنین من ۳۱ سالمه ک بچه دار شدم اصلا تو فکرش نباش از زندگ ...

ببین اخه شرایط ام ویژه است دوسال دارم برای بارداری و درمان تلاش میکنم دلم میخواد یه دوقلو بیارم و تمام چون بدنم کشش نداره میترسم مجبور شم عمل کنم به خاطر این شرایط حساس میگم

😑😑😑😑😑😑😑

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
اوه حیلی کوچکی زوده بابا با شوهرت عشق و حال کنین من ۳۱ سالمه ک بچه دار شدم اصلا تو فکرش نباش از زندگ ...

چقد شرایط شما مثل منه . منم ۳۱ سالگی بچه دار شدم . همش میگم خوشبحال اونایی که ۲۵ سالگی ازدواج کردن . الان برای بچه ی دوم مردد هستم چون سنم میره بالا 

باردار نيستم تيكر تولد چهار سالگي پسرم♥️🧿♥️♥️
بذار یخورده بزرگتر بشی از لحاظ سنی ک الان ب نظرم واقعا زوده من جات بودم خوش میگذروندم و صبر میکردم&n ...

آخه واقعا دلم نی نی میخواد یه دوره واقعا افسرده بودم الانم برای بچه تلاش کردم الانم هی شوهرم بهانه میاره 

2829
2828
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز