2789

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

آخرش چی شد؟از کنکورد راضی بودی؟

آره بماند چی ولی رشته ای که میخواستمو قبول شدم

انشاالله هر کی هر رشته ای دوست داره قبول بشه

متاهل/ کار کسی که به اونی که بهش خیانت شده میگه تحمل کن و تشویقش میکنه به تحمل کردن به مراتب زشت تر از کار کسیه که خیانت میکنه 
قرص  البته چون بچه بودم نمی‌دونستم دقیقا باید چیکار کنم و قرص ها هم زیاد نبود فقط حالت تهوع دا ...

آها ولی خودکشی هم درد داره هم تهش خوب نمیشه

متاهل/ کار کسی که به اونی که بهش خیانت شده میگه تحمل کن و تشویقش میکنه به تحمل کردن به مراتب زشت تر از کار کسیه که خیانت میکنه 
آره اون که نابود میشه البته خیلی خسته تر از این حرفام که بخوام به اینا فکر کنم

ولی نکن اینکارو،شاید فردای خوبی در انتظارت باشه

بدین رواق زبرجد نوشته اند به زر،،،که جز نکویی اهل کرم نخواهد ماند😉🥰Turk qizi
بیماری لا علاج دارم خستم فقط خسته

عزیزم حست قابل درکه ولی شما تنها نیستی خیلیا دیگه ام مطمئن تو شرایط شمان تنها کاری که میتونه برا خودت بکنی امیده نمیدونم بیماریت چیه ولی میدونم ساید حرفم الان برات مسخره بیاد ولی میتونی از هر روز زندگیت لذت ببری هرکاری میخای بکنی یا میتونی این حس نا امیدی داشته باشی که حقم داری و سخته به خودت روحیه بدی ولی غیر ممکن نیس ولی اینکه به خودکشی فک کنی هروز برا خودت اذیت کنی سخت تره برات از ته قلب آرزو میکنم شرایط از هر نظر بهتر بشه نا امید نشو حداقل بخاطر کسی که برات مهمن

بی سواد در قرن بیستم و یکم فردی نیست که توانایی خواندن و نوشتن ندارد؛ بلکه فردی است که نمی‌تواند بیاموزد، آموخته‌های های قبلی را فراموش کند و آن را با آموزه‌های های جدید جایگزین کند.                             _آلوين تافلر

دیدی وقتی بچه ها دارن بازی میکنن بچه ای که حس میکنه داره میبازه و رقیب داره میبره بازیو بهم میریزه..این دنیا خودِ بازیه و خودکشی عین بهم زدن بازی ولی فراموش نکن که خدا رقیب نیست ..خدا بهترین و باقی ترین دوستِ.

دیدی وقتی بچه ها دارن بازی میکنن بچه ای که حس میکنه داره میبازه و رقیب داره میبره بازیو بهم میریزه.. ...

دیگه هیچ چیز برام مهم نیست فقط یه مرگ خوب میخوام همین

شاید بتونی یه راه برای مرگ راحت بی درد و به قول خودت خوب پیدا کنی ولی فقط جسمتو از بین میبری و راحت که نمیشی هیچ عذاب روحت چندین برابر میشه و تو میمونی و پشیمانی گناه کبیره و پل های ویران شده ی پشت سر و راه بی برگشت و حسرت و حسرت و حسرت..بیشتر فکر کن از خودش کمک بخوا..بهش وصل  شو..اونوقت میبینی که خدا بهترین راهِ..بیراهه رو انتخاب نکن بهترین راهو انتخاب کن..