2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

سلام من پیش خانم دکتر لطفی سابسیژن انجام دادم ۳ جلسه. خیلی خیلی بهتر شد البته درمان هنوز ادامه داره

جدی؟؟ جدیدا دارین  انجام میدید؟ میشه راهنمایی کنبد؟ که چجوریه؟ قیمتش هر جلسه؟؟ کارشو پس قبول دارید؟؟؟ من از شهرستان میخوام پیشش برم.

۳۵

اگه از من میشنوی لیزر نکن

چون پوستت پیر میشه ‌. سنت رو بعد از ۳ سال بیشتر نشون میده . صورتت خراب و حساس میشه

بابا من ۲۲ سالمه 🥲 همش نگین ۴۰ سالته ؟نام کاربریمو عددشو زدم ۶۰ ۱۳ ربطی به سنم نداره آخه 🤦‍♀️😐 این عدد یهو اومد ذهنم گزاشتمش .... دوست عزیزم من ۲۲ سالمه ❤
اگه از من میشنوی لیزر نکن چون پوستت پیر میشه ‌. سنت رو بعد از ۳ سال بیشتر نشون میده . صورتت خراب و ...

اصلا از این چاله چوله های صورتم الان خوشم نمیاد..همین الانشم داره سنمو بالا نشون میده خیلی... دوس ندارم این حالتو.. اینقدر روشها اومده ک باور کن سن ادم بالا رفت راههای هست که جوونتر بشه کمی پوست.. همین الانش چند سال بیشتر نشون میده

جدی؟؟ جدیدا دارین  انجام میدید؟ میشه راهنمایی کنبد؟ که چجوریه؟ قیمتش هر جلسه؟؟ کارشو پس قبول دا ...

عزیزم منم از شمال میرم پیششون 

کارشون فوق العادست 

لحظه ای شک نکن 

من جای جوش فرو رفته داشتم الان ناراحتم که چرا زودتر خانم دکتر رو پیدا نکردم 

با خیال راحت برو 

توی تاپیک هام هست 

خیلی مردد بودم من خرداد بود اگر اشتباه نکنم 

رفتم و الان خیلی راضی هستم خدا رو شکر

[QUOTE=221458313]عزیزم منم از شمال میرم پیششون  کارشون فوق العادست  لحظه ای شک نکن  من جای جوش فرو ...[/QUOTEچه خوب..ممنون ک گفتبن.. هزینشم میشه بگین اینجا جلسه ای چقدر؟؟

[QUOTE=221458313]عزیزم منم از شمال میرم پیششون  کارشون فوق العادست  لحظه ای شک نکن  م ...

۳ آراف سابسیژن جلسه انجام داد برای من هر جلسه نزدیک ۴ تومن 

من ژل الانسه هم داشتم اون ۱ تومن بود 

البته برای من شدید بود خیلی 

شاید برای شما کار دیگه با هزینه کمتر انجام بشه