2777
2789
عنوان

دلدرد

64 بازدید | 8 پست

اه خسته شدم به خدا .از تابستونه دخترم همش دلدرد داره یه روز خوبه دوباره روز بعد دلدرد داره پیش متخصص هم بردم ازمایش هم داده سنو هم شده پس این دلدرد لعنتی از چیه 

دخترم ۵سالشه 

کاش همه چی درست بشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دکتر گوارش بردی،؟  بهش گلپر با نبات بده،

متخصص اطفال بردم بهترین دکتر شهرمون گفت عفونت رده داره دوتا شربت عفونت داد دادم یه کم خوب شد نه زیاد الان دوباره با همون شدت قبلی دلدرداش شروع شده .زیاد نیستا فقط در حدیه که یه کم نق نق میکنه و میگه مامان دلم 

کاش همه چی درست بشه

متخصص اطفال بردم بهترین دکتر شهرمون گفت عفونت رده داره دوتا شربت عفونت داد دادم یه کم خوب شد نه زیاد ...

دستشویی هم میره.دخترمنم همینه دلدردویکسره پی پی میکنه

میگن دردوازهرطرف بخونی میشه درد!ولی درمان وازاخربخونی میشه نامرد!مواظب باش واسه دردت به هردرمانی تن ندی...
متخصص اطفال بردم بهترین دکتر شهرمون گفت عفونت رده داره دوتا شربت عفونت داد دادم یه کم خوب شد نه زیاد ...

سعی کن غذاهای با ادویه فراوان، تند و شور و چرب بهش ندی، گلپر با نبات دم کن بهش بده بخوره، دلدردش آروم میگیره، انشاالله که زودتر خوب خوب میشه🙏🙏🙏🙏

دستشویی هم میره.دخترمنم همینه دلدردویکسره پی پی میکنه

اره بابا دستشویش خوبه پی پی هم میکنه گاهی دوبار گاهی یه بار .کلا همه چیزش نرماله فقط دلدرد داره دیگه .بیشتر هم صبحهاو موقع خواب میگه 

کاش همه چی درست بشه