2777
2789
عنوان

بی حوصلگی

| مشاهده متن کامل بحث + 182 بازدید | 25 پست
جالب اینجاست حتی حوصله اینکارا رو ندارم🤦‍♀️  ممنون ازتون.

میدونم چی‌ میگی منم اینجوری بودم 

ولی باید اینا رو انجام بدی 

😂😂اجباریه ... وای من که قبلا همش خسته بودم مثلا صبح ها از خواب بیدار میشدم حوصله نداشتم و همش احساس کوفتگی و خستگی ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌میکردم🥺 ولی صبح ها حتما برو پیاده روی خیلی ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌جواب میده.چون من که قبلاً اینجوری بودم صبح میرفتم مدرسه برای  امتحان دیگه اون‌روز خسته نبودم 😂

بله خودمم متوجه شدم به غیر از روانشناس  شما راهکار یا توصیه ای دارید خودم از هر راهی که میرم ...

من عزیزم راه خاصی بلد نیستم ولی کتاب عادتهای اتمی رو بخون و هدفهای کوچیکی برای خودت مشخص کن ولی ادامه بده تا عادت کنی برای خودت عادت خوب بساز شاید حس زندگی اومد منم دارم شروع میکنم

حوض نقاشی

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

محیط منفی خیللیییییی رو آدم اثر می‌ذاره متاسفانه آدم حتما باید یه همراه داشته باشه وگرنه هی به خودت ...

درست میگین

وای واقعیتش اینه ما تنها هستیم

خودمون مسئول زندگیمون هستیم تنها میایم و تنها میریم پس بهونه هست که بخواییم کسی باشه که هولمون بده

شما هم کتاب شفای زندگی نوشته لوئیز هی رو بخونید

روحیه حساسی داری . مثلا چه اتفاقی بستگی به آستانه تحمل هرفرد داره

قبلا خیلی بد بودم هنوزم انگاری حساسیت بالایی دارم

اعصاب خوردیای بابام  و اینکه هر ازگاهی اسم طلاقو میاره خودشم میدونه قرار نیست  طلاق بگیره از مامانم   منم میدونم اما واقعا روی ناخودآگاهم تاثیر داره

بارها هم بهش گفتیم اما....

در انتظار برف.... :))  دوست عزیزم اگه ناراحتی اول از همه دوست دارم بغلت کنم🫂 اگه حتی به خودکشی فکر میکنی به یاد بیار اندوهی رو که بازماندگان بعد مرگت باید بگذرونن به خانوادت،کسایی که دوستشون داری،منی که دوست دارم زنده بمونی:]~ توی هاگوارتز هر کی سزاوار کمک باشه همیشه. کمک براش از راه میرسه^^ فقط به خاطر اینکه چیزی بی نقص نیست نمیشه که لیاقت عشق ورزیدن رو نداشته باشه ،مجبورت کرد که باور کنی باید بدون خطا باشی تا دوست داشته بشی ولی اشتباه می‌کرد♡{دیالوگ سریالBridgerton}~  ~هیچ کس در مورد گناهی که باهاش امتحان نشده بی گناه نیست!(استانبول ظالم)~لیوای آکرمن>>  دراکو مالفوی>>  هری پاتر>>   کیم سابو>>~لویی!برای یه لحظه درد،یه عمر افتخار ارزشمند رو از دست نده!:) { دیالوگِUnbroken} ~من عاشق ادم های معمولی هستم!که بدون توجه به بقیه تمام تمرکزشان خودشان هستند^^

من عزیزم راه خاصی بلد نیستم ولی کتاب عادتهای اتمی رو بخون و هدفهای کوچیکی برای خودت مشخص کن ولی ادام ...

🙏🏻

در انتظار برف.... :))  دوست عزیزم اگه ناراحتی اول از همه دوست دارم بغلت کنم🫂 اگه حتی به خودکشی فکر میکنی به یاد بیار اندوهی رو که بازماندگان بعد مرگت باید بگذرونن به خانوادت،کسایی که دوستشون داری،منی که دوست دارم زنده بمونی:]~ توی هاگوارتز هر کی سزاوار کمک باشه همیشه. کمک براش از راه میرسه^^ فقط به خاطر اینکه چیزی بی نقص نیست نمیشه که لیاقت عشق ورزیدن رو نداشته باشه ،مجبورت کرد که باور کنی باید بدون خطا باشی تا دوست داشته بشی ولی اشتباه می‌کرد♡{دیالوگ سریالBridgerton}~  ~هیچ کس در مورد گناهی که باهاش امتحان نشده بی گناه نیست!(استانبول ظالم)~لیوای آکرمن>>  دراکو مالفوی>>  هری پاتر>>   کیم سابو>>~لویی!برای یه لحظه درد،یه عمر افتخار ارزشمند رو از دست نده!:) { دیالوگِUnbroken} ~من عاشق ادم های معمولی هستم!که بدون توجه به بقیه تمام تمرکزشان خودشان هستند^^

درست میگین وای واقعیتش اینه ما تنها هستیم خودمون مسئول زندگیمون هستیم تنها میایم و تنها میریم پس ب ...

یعنی چی تنها هستیم  ازاین کلمه متنفرم . پدرم بهم میگه آزمون هیچ انتظاری نداشته باش به من ربطی ندارد اصلا ماتوخانواده به زور حرف می‌زنیم خوب آدم اگه سالمم باشه مریض میشه . سریال آپارتمان بیگناهان رو میبینی؟میگن داستانش واقعیه ولی من شخصیت ناجی و اونایی که این خواهر برادر و دوست دارن میگم چطور میشه؟حتما یکم دستکاری کردن

حوض نقاشی
عزیزم حتما کتاب شفای زندگی نوشته لوئیز هی رو بخون اگر دوس داشتی فایل های صوتیش رو دانلود کن گوش بده ...

🙏🏻

میدونم چی‌ میگی منم اینجوری بودم  ولی باید اینا رو انجام بدی  😂😂اجباریه ... وای من که ...

😂😂پس امتحان جلوگیری از خستگی میکرده

یعنی چی تنها هستیم    ازاین کلمه متنفرم . پدرم بهم میگه آزمون هیچ انتظاری نداشته باش به من ...

منظورم از تنهایی اینه خودمون مسئول خودمون هستیم نه کس دیگه حتی نزدیک ترین افراد هم نمیشه ازشون انتظار داشت برای حال خور ما تلاش کنن

اونا هم آمدن با کلی چالش های خودشون

قبول کن خودت مسئول حال خود ای

نمیگم شرایط تاثیر گذار نیست ولی اگر همش منتظر باشیم شرایط برامون خوب باشه تا ما خوب بشیم که نمیشه