2777
2789
عنوان

جواب سونو فولیکول و تخمدان

| مشاهده متن کامل بحث + 46927 بازدید | 32 پست
آره دکتر برام نوشته بود واسه اقدام بارداری گفته بود یه هفته بعد پریودیم که من این ماه گفتم برم ببینم ...

استرس نداشته باشین.(برای باردار شدن خوب نیست.)دارو میدن برای رشد فولیکول ها. 

توی هر دوره چند تا فولیکول آماده ی رشد میشن. اما معمولا یکیشون(یا برای بعضیا دو تا...) بزرگتر از بقیه میشه که بهش میگن فولیکول غالب.(یعنی نسبت به بقیه برتره از نظر سایز و احتمال تخمک گذاریش بالاتره) این فولیکول غالب در نهایت آزاد میشه(در صورتی که به اندازه ی مناسب و بزرگش برسه) که بهش میگن تخمک گذاری. اما برای شما همه تو رِنج ۱۱ بودن.باید یدونشون بزرگتر بشه.

استرس نداشته باشین.(برای باردار شدن خوب نیست.)دارو  میدن برای رشد فولیکول ها.  توی هر د ...

چه خوب توضیح دادید ممنون عزیزم گلم تو عکس فکر کنم زیاد مشخص نیست نوشته 4 تا تقریبا 10 میلی و 2 تا یازده میل بود، راستش من فقط میخواستم از سلامت رحم و تخمدونام مطلع بشم الان دکترمم که جواب داد فقط گفت تخمک فعالی نداری این ماه، کلا بیشتر دکترا مختصر جواب میدن بخصوص اینترنتیا، یعنی من ماه دیگه هم باید سونو بدم بنظرت؟؟؟؟ 

خدایا هزااااران بار شکرت بازم معجزه تو بهمون نشون دادی مرسی که هیچوقت دست رد به سینم نزدی الحمدولله

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه خوب توضیح دادید ممنون عزیزم گلم تو عکس فکر کنم زیاد مشخص نیست نوشته 4 تا تقریبا 10 میلی و 2 تا یا ...

ممکن هست یه دوره هایی پیش بیاد فولیکول کوچیک باشه.

علائم خاصی نداشتین تا حالا؟ مثلا موهای زائد زبر و تیره در صورت و شکم و سینه یا زیر چونه؟ چرب بودن پوست، بی نظمی پریود، اضافه وزن، ریزش مو، مشکل آکنه یا جوش، مشکلات قند خون، تغییرات خلق و خو و...؟

پزشک چی تشخیص داده؟ اگه دوباره این قضایا تکرار میشه(فولیکول کوچیک) و بخش های از علائم بالا رو دارین با توجه به شرایطتون دارو تجویز میکنن که فولیکول ها رشد کنن.

اون زمان باید حضوری برید دکتر، اگه فکر میکنید مجازی اهمیت زیادی نمیدن.

ممکن هست یه دوره هایی پیش بیاد فولیکول کوچیک باشه. علائم خاصی نداشتین تا حالا؟ مثلا موهای زائد زبر ...

چرا اتفاقا ریزش موی شدید پیدا کردم دوسه ماهه فکر کنم از عوارض کرونا باشه البته چون یک ماه کرونا گرفتم برج6، موی زائد زیرچونه داشتم از وقتی دختر بودم بلندو سیاهن اما زبر نیستن، مشکل پوستی ندارم خداروشکر و حتی جوش😞😞😞

خدایا هزااااران بار شکرت بازم معجزه تو بهمون نشون دادی مرسی که هیچوقت دست رد به سینم نزدی الحمدولله
چرا اتفاقا ریزش موی شدید پیدا کردم دوسه ماهه فکر کنم از عوارض کرونا باشه البته چون یک ماه کرونا گرفت ...

آها، کرونا عوارض مختلفی روی هرکس داره. قبل کرونا چطور؟ریزش مو داشتین؟سونو نداده بودین؟ 

موی زائد در حد دو سه تا تاره یا بیشتر؟

آها، کرونا عوارض مختلفی روی هرکس داره. قبل کرونا چطور؟ریزش مو داشتین؟سونو نداده بودین؟  موی زا ...

ریزش مو داشتم اما به این شدت نبود که شونه پر مو بشه، موی زائد زیر چونه ام دارم دوتان

ریزش مو داشتم اما به این شدت نبود که شونه پر مو بشه، موی زائد زیر چونه ام دارم دوتان

پس علائم تنبلی تخمدان هم ندارین به اون صورت.بجز یه مقدار کوچیک بودن فولیکول.

یه سری چیزا مثلا مصرف طولانی مدت داروهای ضد بارداری هم رو تخمک گذاری تاثیر داره. چند ماهی ممکنه طول بکشه تخمک گذاری به حالت اول برگرده. 

ممکنه توی ماه های آینده این مشکل نباشه.اما در کل پزشک باید تعیین کنه از الان دارو شروع کنه یا نه.

عزیزم ضخامت اندومترت خوبه فقط اندازه فولیکولات کوچیکه باید امپول بزنی ازماه بعد و قرص بخوری

👸Turk gizi💪🙅چون تو درجهان  🌍  نجسته ام هنوز   تاکه برگزینمش بجای تو😍❤💕به زودی دخمل دار میشم👶۱۴۰۱/۱۲/۶بیبی چک ۳روزقبل موعدمثبت شدو بتام۴۶خدایاشکرت🥺🙏۴۸ساعت بعدبتام۸۳شد😍
پس علائم تنبلی تخمدان هم ندارین به اون صورت.بجز یه مقدار کوچیک بودن فولیکول. یه سری چیزا مثلا مصرف ...

یه دنیا ممنون که جواب دادی عزیزم خیر دنیا و آخرت ببینی 

عزیزم ضخامت اندومترت خوبه فقط اندازه فولیکولات کوچیکه باید امپول بزنی ازماه بعد و قرص بخوری

آمپول چی؟؟؟ میتونم آزاد بگیرم

آمپول چی؟؟؟ میتونم آزاد بگیرم

امپول hmg واسه بزرگ شدن فولی میزنن روز۹پری و اگه بزرگ شد و بالغ بود اژ۱۷تا۲۱دکتر امپول hcgمیده روز۱۲تاازادشه 

نه باید بری دکتر بده

قرص هم لتروزول

👸Turk gizi💪🙅چون تو درجهان  🌍  نجسته ام هنوز   تاکه برگزینمش بجای تو😍❤💕به زودی دخمل دار میشم👶۱۴۰۱/۱۲/۶بیبی چک ۳روزقبل موعدمثبت شدو بتام۴۶خدایاشکرت🥺🙏۴۸ساعت بعدبتام۸۳شد😍
امپول hmg واسه بزرگ شدن فولی میزنن روز۹پری و اگه بزرگ شد و بالغ بود اژ۱۷تا۲۱دکتر امپول hcgمیده روز۱۲ ...

یه دنیا ممنون که جواب دادی عزیزم حاجت روا باشی گلم

یه دنیا ممنون که جواب دادی عزیزم حاجت روا باشی گلم

خاهش میکنم گلم همچنین🌷

نهایتا روزِ ۱۴ میشن ۱۲. فولیکول ۱۲ کوچیکه. دکتر رفتین؟ دارو میدن اگه برای بارداری میخواین.

سلام عزیزم خوب هستید ببخشید. دوباره مزاحمتون میشم آخه ماشالله اطلاعاتتون خیلی کامله عزیز یسوال داشتم من امروز روز سوم پریه واسم میخوام لتروزول بخورم... 

بنظرت کی برم برا سونو که نشون بده فولیکول غالب و بقیه چیزا چطور شده؟؟؟؟