2777
2789
عنوان

سولاریوم

365 بازدید | 5 پست

سلام خانوما😍 راستش من اول اصلا از پوست تیره خوشم نمیومد ولی الان عاشقش شدم😁 و دلم میخواد برنزه بشم تابستون خیلی تلاش کردم میرفتم پشت بوم لوسیون میزدم هرروز نیم ساعت اما بدجور گرما زده شدم🤣🤣🤣 دیگه از خیرش گذشتم، الان میگم برم سولاریوم کسی اطلاعات داره راهنمایی کنه؟ میخوام تا عید خیلی برنزه بشم چند جلسه میخواد تا کامل بنزه بشم؟ خطر نیست؟

عزیزم من سال هاس میرم سولار چون سفیدم و بدم میاد

والله پوست برنزه یه چیزه دیگست حق داری اما سفیدم خیلی خوشکله که، بگذریم میشه بیشتر توضیح بدید دوامش خوبه؟ چند وقت یک بار میرید با چند جلسه کامل و خیلی تیره برنره نیشین؟ لوسیونم میزنید درسته؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والله پوست برنزه یه چیزه دیگست حق داری اما سفیدم خیلی خوشکله که، بگذریم میشه بیشتر توضیح بدید دوامش ...

دوامش بستگی به تعداد جلساتی که رفتی و لوسیونی که میزنی داره، من هفته ای یک بار ۲پارت ۹دقیقه میرم