2777
2789

یک پدر چطور میتونه از مسائل مربوط به یه دختر نوجوون(دوازده ساله) اطلاع پیدا کنه؟ در حال حاضر من و دخترم از شهر محل زندگیمون دور هستیم و امکان اینکه از خانواده خودم بپرسم نیست..من نمیدونم چطور باید ازش سوال کنم و چی بپرسم.چند روزیه که توی خودشه.سوالمو سربسته گفتم..اگه کسی فرزندش توی این محدوده سنی هست و میتونه راهنمایی کنه ممنون میشم

آقا هستم....چه بزرگ آفتی ست،،غمین بودن و نتوان گریستن

سلام توی این، بازه سنی دخالت خطرناکه تا 18سالگی 

کاریش نداشته باشید خودش خوب میشه خیلی سربسرش. نزارید یا دخالت نکنید 

پدرانه بغلش کنید و محبت و خودش کم کم بهتون میگ یا بشینید باهاش درددل کنید و اونم مشکلاتشو بگه

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگین براتون نامه بنویسه

شاید روش نمیشه مستقیم بگه

براش نامه بنویسید و توش ازش بخواین اگه مشکلی داره به شما بگه

شما همیشه پشتیبان هستین و میتونه بهتون تکیه کنه

بهش اطمینان بدین که مکلش رو حل میکنید

👁️ “زندگی کردن” کمیاب ترین اتفاق دنیاست… اغلب مردم فقط “وجود دارند”…👣 proudly Mom Of Two 💖

خیلی سخته کارتون ،

ولی باهاش زیاد برید بیرون ،درمورد همه چی حرف بزنین،تاکید کنین هرچی لازم داری بهم بگو،شاید اینطوری نزدیک باشین بهم

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔https://eitaa.com/hanacandlelight

اول از همه باهاش رفیق شو. خودش میاد میگه

من باردارم و بارداری خیلی سختی رو دارم میگذرونم مدام دردهای جدید رو تجربه میکنم و خیلی شرایط روحی و جسمیم سخته. میشه لطفا برام از ته قلبت دعا کنی؟ 🥺
یعنی میخواید چیزی ازش بپرسید؟

منظورم بیشتر در زمینه مسائل مربوط به دختران نوجوانه توی این سن..واضحتر از این نمیتونم بگم

آقا هستم....چه بزرگ آفتی ست،،غمین بودن و نتوان گریستن