2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

زشته

عیبه

goftino.com/c/bIIaIK  لینک چت ناشناس طریق این لینک ناشناس با من چت کن😍جوابشم اگه دیر دادم میتونی هر وقت لینکو دید چک کنی😂   چرا فکر میکنید سنم کمه؟!!! بچه نیستم دوستان☺️❤️اگه با مهربونی برام کامنت بزاری چهار برابر مهربون تر از خودت جواب میدم😍✋🏻اما اگه بد رفتار کنی چهار برابر بد تر از خودت جوابتو میدم☺️✋🏻 پس یادت باشه برخورد من متناسب با شخصیت خودته👌🏻😁 این کاربری دست دو نفره ولی همه ی تاپیکا خودمم جز تبلیغا❤️

تا حالا عکس لباس زیر توسایت ندیده بودم که به لطف اسی دارم میبینم😐😂

دختر بودن جرم نیس..دختری که بلند میخنده بیحیا نیست حالش خوبه! دختری که میخواد حقش و بگیره سلیطه نیست، توانمنده! زنی که طلاق میگیره مطلقه نیست، مجرده!دختری که نمیخواد ازدواج کنه ترشیده نیست، مستقله!...      ❤علاوه بر اینکه چشم هارا باید شست، جوردیگر باید دید؛  مغز هارا باید  شست... جوری دیگر باید اندیشید!  

الان تعلیق میشی😁😁😁😁😀😂😁

اینجا برا بعضیا فضای مجازی نیست فدراسیون تخلیه عُقدَس 🙄😐👋🏻   ...................................................................................    جوری زندگی کن که انگار هیچ کس دیگه ای جز خودت نیست که به تو کمک کنه ...! 🤍🦋                                                          ‌‌‌‌