2777
2789
سخته این طوری  کاش بشه با همسرت یه طوری حرف بزنی چند بار تو سال خودتون برین  نمیشه که هم ...

خیلی 

ولی خب چه میشع کرد دیگه😞

کسی چه می داند شاید جای دیگری مرده ایم و این دنیا جهنم ماست
گل گلیا من امروز خیلی تو سایت بودم یکم بیکار بودم امروز چرخیدم اینجا  برم کم کم الان همسرم میا ...

برو عزیزم 

کنارت خوش گذشت♥️

مواظب خودت باش خوش باشی گل من

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی اعصابت آروم شد باید با همسرت حرف بزنی تا بفهمه که چقدر از این کار ناراحت میشی .حرفت رو بزن عزیز ...

میدونی همسرم تا آرومه آرومترینه 

ولی انتقاد پذیر نیست ته همه ی انتقادا دعواس و همیشه یه جورایی منو مقصر میکنه و دست پیش میگیره😔

عزیزم بلادوره ایشالله بهتر شده باشه🤲🏻🤲🏻🥰

إن شاالله... ممنون شیلان جووون، الحمدالله بهتره به لطف خدا و دعای شما دوستای مهربونم😘🌸🌸

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر🌹 آرام‌تر از آهو، بی باک تر از شیرم🌹 هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر🌹 رنج از پی رنج آید، زنجیر پی زنجیر.....و قـُل رَبّ ِ اَنــزِلـنـی مُـنـزَلاً مُبارَکاً وَ اَنـتَ خَیـرُالـمُنـزِلـیـن برای عاقبت بخیری خانواده ام و خونه دار شدنمون یه صلوات مهمونم کنید🌹🌹
میدونی همسرم تا آرومه آرومترینه  ولی انتقاد پذیر نیست ته همه ی انتقادا دعواس و همیشه یه جورایی ...

عزیزم همسر من هم اهل انتقاد نیست خودش به راحتی همه چی و نقد میکنه ولی نمیشه از کار خودش ایراد بگیری برای همین هم من زیاد باهاش بحث نمیکنم ولی حرف ها و خواسته هامو حتما حتما بهش میزنم البته تو لحظه هایی که میدونم آرومه و به حرفم خوب گوش میده...نذار ناگفته های زندگیتون زیاد بشه اگه چیزی ناراحتت میکنه باهاش درمیون بذار تو همون زمانی که خودت میدونی شنونده ی خوبیه

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر🌹 آرام‌تر از آهو، بی باک تر از شیرم🌹 هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر🌹 رنج از پی رنج آید، زنجیر پی زنجیر.....و قـُل رَبّ ِ اَنــزِلـنـی مُـنـزَلاً مُبارَکاً وَ اَنـتَ خَیـرُالـمُنـزِلـیـن برای عاقبت بخیری خانواده ام و خونه دار شدنمون یه صلوات مهمونم کنید🌹🌹
إن شاالله... ممنون شیلان جووون، الحمدالله بهتره به لطف خدا و دعای شما دوستای مهربونم😘🌸🌸

خداروشکررر🤲🏻🤲🏻♥️♥️

عزیزم همسر من هم اهل انتقاد نیست خودش به راحتی همه چی و نقد میکنه ولی نمیشه از کار خودش ایراد بگیری ...

عزیزمم باشه باید فکر کنم ببینم راهش چیه واقعا اذیت میشم 

و اینکه دست پیش میگیره وقتی من ناراحتم بیشتر اذیت میشم

سحر جون همسر من خیلی اهل گیم هست و مدام در حال بازی کردنه با گوشی یه برنامه ای داره بازی انلاینه و ...

بازی قلمرو پادشاهی هستش کینگ آو روآد ؟

منم چنتا بازی انلاین داشتم خیلی اهل بازی بود بعضیاشون حال میده ولی نمیدونم چطور کمکت کنم ولی بهتره بهش بگی خوشت نمیاد

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا

بچه ها اگه مبخاین جایی غیر از اینجا با هم در ارتباط باشیم که امن تر از سایت باشه واتساپ یا تلگرام بهتر نیست؟؟!

یعنی منم پاپیون نصب کنم ؟؟ قبلا داشتم ولی فقط دستور غذا میدیدم محیط چت نداشت 

راهنمایی پلیزززززززززز🌹

بچه ها اگه مبخاین جایی غیر از اینجا با هم در ارتباط باشیم که امن تر از سایت باشه واتساپ یا تلگرام به ...

سلام، زهراجون توی پاپیون هم میتونی پروفایل بزاری و امکان چت کردن هم هست .

بازی قلمرو پادشاهی هستش کینگ آو روآد ؟ منم چنتا بازی انلاین داشتم خیلی اهل بازی بود بعضیاشون حال می ...

نه سوبرا😐

البته دیروز اومد خونه جرات نکرد اصلا بره تو بازی🙃

ولی باید سر فرصت باهاش صحبت کنم حتما