2777
2789
عیبی نداره ساراجون ،همه ما اشتباهاتی درباره تربیت فرزند داشتیم ،که اون موقع نمی دونستیم . مثلا من خ ...

برعکس اینم هست سحر عزیز..🌸

بچه دوم یا آخر، منفعل میشه و تصمیماتش رو در بزرگسالی به تاخیر میندازه. چون در بچگی یاد گرفته بزرگترش خواسته هاش رو برطرف میکنه. بنوعی منتظر یک یاری رسان هست .. ممکن هست نتونه از خودش مراقبت کنه و شاهد شکست روحی و روانی باشه که نتونه از پسش بر بیاد. یا روزی ممکنه بابت تمام لذت هایی که برده، تاوان بده تا روی پاهاش خودش بلند بشه..🌱

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آخ در این مورد چقدر منی 😂😂 من اگر غذایی بخورم خوشمزه نباشه عمرا بگم خوشمزه بود😂 خیلی زیاد تشکر م ...

دقیقا😂

اره منم اگه غذایی که پختند، طعم خوبی نداشته باشه ، حسابی تشکر میکنم. بعدش اگه سوالی بپرسه در مورد علایق و سلایقم، دستور پخت خودم رو همینطوری میگم..اینطوری غیر مستقیم اگه بخواد، میتونه یه نکته قشنگم یاد بگیره یا من از بقیه یاد بگیرم.

چقدر خوب که با همسرتون به نتیجه رسیدید. امیدوارم همیشه خوب و خوش باشید..🌸🌱

سلام دوستان یه مشکلی پیش اومده امیدوارم منطقی راهنماییم کنید برای من و همسرم مشکلی پیش اومده ک ب دس ...

سلام صدف جان ،حرفاتو خوندم عزیزم و چقدر برام آشنا بود چون ،خودم هم چند سال پیش توی چنین موقعیتی بودم .

احساس غم ،خشم و ناامیدی داشتم و واقعا حس بدی بود ولی از یه جایی تصمیم گرفتم که دیگه از کسی توقع و انتظار نداشته باشم و اونا رو ببخشم .

دقیقا از همون روز ،حالم بهتر شد و کم کم روی خودم کار کردم  والان دیگه از هیچ کس ،هیچ انتظاری ندارم .

عزیزم ما توی دنیایی هستیم که باید خودمون از خودمون مراقبت و محافظت کنیم و این واقعیت رو قبول کنیم که هیچ کس به کمک ما نمیاد .

ما میتونیم امیدوار باشیم که دیگران با ما خوب و درست رفتار کنند ولی نمی تونیم بشینیم و منتظر باشیم ....

از نظر علمی خشم و عصبانیت نتیجه ی یک لغته:

expectation=انتظار

پدرو مادرت رو ببخش و به خودت قول بده که هیچ توقعی ازشون نداشته باشی.اگر اونها به تو و همسرت کمک نکردند ،دلایل خودشون رو دارند و لازم نیست که دنبال علت کارشون باشی .چون هرعلتی که داشته باشه مهم نیست و فرقی نمیکنه.

اینکه گفتی همیشه بچه ها باید خوب باشند ،نه اصلا این طور نیست ....قرار نیست که اگه پدرو مادر نادان و نامهربان باشند ،و بچه ها فقط محبت کنند و چیزی به روی خودشون نیارن.بهترین کار دراین مواقع ،دوری و دوستیه .

سلام دوستان یه مشکلی پیش اومده امیدوارم منطقی راهنماییم کنید برای من و همسرم مشکلی پیش اومده ک ب دس ...

من خیلی تمرین کردم که از کسی انتظار نداشته باشم حتی پدر و مادرم، همسرم و بچه هام.... وقتی از کسی انتظار و یا توقع انجام کاری و داشته باشی به دنبال اون انتظار همش یا باید از کسی دلخور باشی یا کینه شون بمونه تو دلت.... از نظر من اطرافیان در قبالمون وظیفه ای ندارن و اگه کاری انجام میدن از سر لطف و مهربونی شونه خودمم کاری و برای کسی از روی انجام وظیفه انجام نمیدم و فقط رضای خدا مدنظرمه .. تمرین کن خیلی به آرامش میرسی، اونی که باید بهت برسونه به وقتش میرسونه توکل و امیدت فقط به خدا باشه، دیدی یه وقتهایی از جایی که انتظارش و نداری یه اتفاق خوب برات میافته اون همون لطف و کرم خداست وقتی از صمیم قلبت بپذیری کسی به غیر از خدا گره گشا نیست اونوقت امید و انتظارت از بنده های خدا قطع میشه

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر🌹 آرام‌تر از آهو، بی باک تر از شیرم🌹 هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر🌹 رنج از پی رنج آید، زنجیر پی زنجیر.....و قـُل رَبّ ِ اَنــزِلـنـی مُـنـزَلاً مُبارَکاً وَ اَنـتَ خَیـرُالـمُنـزِلـیـن برای عاقبت بخیری خانواده ام و خونه دار شدنمون یه صلوات مهمونم کنید🌹🌹

ممنون minmer & saharbanoo گلم من هیچ چندروزه خودم ب این موضوع رسیدم ولی خوش ب سعادت کسانی که خانواده درستی دارند ولی بازم ب رسم همیشه میگم خداروشکر

حداقل انتظارم این بود ک تماسی بگیرن ک هیچ 

خدارو ب بزرگیش قسم میدم هیچ احدی رو محتاج غیر خودش نکنه حتی تو محبت

ممنون minmer & saharbanoo گلم من هیچ چندروزه خودم ب این موضوع رسیدم ولی خوش ب سعادت کسانی که خان ...

البته زمان میبره که فراموش کنی... ولی امکان پذیره.

من الان رابطه ام با خانوادم خوبه ، چون کاری به گذشته ندارم .

منتظر زنگ و تماس اونها نباش و خودت رو اونقدر مشغول کن که فرصتی برای فکرو خیال کردن پیدا نکنی .

چون فکرو خیال های منفی نتیجه ای جز حال بد و احساس بد نداره.

اگر همسرت هم از اونها گله کرد ،آرومش کن و بهش امیدواری بده که مشکلات حل میشه.نزار این اتفاق باعث کدورت بین تو و همسرت بشه.🌹🌹🌹

مینا جون هرکاری بگم یا بخواد آخرش با داد زدن اون کار تموم میشه  مثلا خیلی کنه و سمجه ،سم ...

خب اینکه میگی سماجت داره معمولا تو همه ی بچه ها اینجوره پسر سه ساله ی منم همینه راهکاری که من انجام دادم اینه که مثلا اگه گفته باشم جایی میریم یا خوراکی مورد علاقه شو بهش میدم محدوده زمانی و هم براش مشخص میکنم اگه قول خوراکی بهش بدم میگم بعد از خوردن صبحانه و دیدن دو تا برنامه کودک خوراکیت آماده ست میتونی بیای بگیری معمولا دیگه تکرار نمیکنه، یا اینکه برای رفتن به جایی میگم وقتی اذان و گفتن نماز خوندیم باهم میریم... اما راجع به اینکه حرف شنویش کمه احساس میکنم از بچه گی هرچی خواسته بهش نه نگفتی یا اینکه کارهای شخصیش و سعی کردی خودت رفع رجوع کنی الانم با کوچکترین نظری خلاف نظرش قهر میکنه یا اینکه حرف هات و پشت گوش میندازه.... بهش مسئولیت بده بذار حس استقلال بهش دست بده مثلا باهم کیک بپزید یه قابلمه بذار زیر سینک بذار دو تا قاشق و آب بزنه از نظر خودش انگاری ظرف شسته بچه ها خیلی این مدل کارها و دوست دارن و احساس میکنن توانایی انجام کارها و دارن بعد اگه ازش کمک بخوای مطمئن باشه واسه اینکه خودی نشون بده و اون حس مسئولیت و برات به نمایش بذاره بهت نه نمیگه.... من موقع پهن کردن سفره از بچه ها کمک میگیرم موقع جمع کردن هم از جفتشون می خوام باهم جمع کنیم، وقتی کیک میپزم مسئولیت شکوندن تخم مرغ و میدم به پسر بزرگه، همزن و میدم دست کوچیکه برام هم بزنه، واسه شام اگه پیتزا داشته باشیم خمیر پیتزا و مواد پیتزا شون و میدم به خودشون شخصا برا خودشون درست کنن کلی هم کیف میکنن وقتی آماده میشه با اینکه از لحاظ ظاهری شاید قیافه ی خوبی نداشته باشه اما واقعا از خوردن پیتزایی که خودشون درست کردن لذت میبرن.... 

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر🌹 آرام‌تر از آهو، بی باک تر از شیرم🌹 هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر🌹 رنج از پی رنج آید، زنجیر پی زنجیر.....و قـُل رَبّ ِ اَنــزِلـنـی مُـنـزَلاً مُبارَکاً وَ اَنـتَ خَیـرُالـمُنـزِلـیـن برای عاقبت بخیری خانواده ام و خونه دار شدنمون یه صلوات مهمونم کنید🌹🌹
ممنون minmer & saharbanoo گلم من هیچ چندروزه خودم ب این موضوع رسیدم ولی خوش ب سعادت کسانی که خان ...

إن شاالله .... عزیزم محبت همه ی پدر و مادرها مثل هم نیست یه پدر و مادری همینکه تو زندگی بچه اش دخالت نمیکنه و کاری به کارش نداره فکر میکنه محبت کرده، یکی دخالت کردن و محبت میدونه... تو نذار کینه و بغضی از پدر و مادرت تو دلت بمونه که کم کم تبدیل به نفرت بشه بهر حال احترام بهشون واجبه حتی اگه کافر باشن...از عدم حمایتشون هم نیاز نیست چیزی به همسرت توضیح بدی یا حرفی بزنی که خار و خفیف بشن که شاید حرفهات باعث بشه کینه ازشون به دل بگیره

فقط کافیه به امضات ایمان داشته باشی واقعا خدا مهربان ترین مهربانانه.... دعا میکنم خدا گره از مشکلت باز کنه و راه و براتون هموار کنه

خب اینکه میگی سماجت داره معمولا تو همه ی بچه ها اینجوره پسر سه ساله ی منم همینه راهکاری که من انجام ...

میناجون فرق شما با سارا ،اینه که دختر سارا تک فرزنده و 

یکی از خصوصیات بچه های تک، اینه که میخوان یا فرمانده باشن و یا فرمانبر و رابطه برابر و همکاری رو بلد نیستند.

سوال پرسیدن زیاد دختر سارا ممکنه به خاطر اضطراب باشه و یا اینکه دوست داره موضوعی برای حرف زدن با مادرش داشته باشه.پس سارا اصلا نباید جدی برخورد کنه و همیشه باید با صبرو حوصله بهش جواب بده.🌹

میناجون فرق شما با سارا ،اینه که دختر سارا تک فرزنده و  یکی از خصوصیات بچه های تک، اینه که میخ ...

بله شما درست میگی، دقیقا شب تولد 4سالگی پسر اولم خدا پسر دومم و به ما هدیه داد قبل از بدنیا اومدنش چالش زیاد داشتم با اولیه الان الحمدالله خیلی کار برای خودم راحت تر شده با اینکه مشکلات خاص خودشون و دارن ولی از نظر تربیتی خیلی موثر بوده .... إن شاالله خدا به سارا جون هم یه نی نی سالم و صالح بده 

خب اینکه میگی سماجت داره معمولا تو همه ی بچه ها اینجوره پسر سه ساله ی منم همینه راهکاری که من انجام ...

مینا جان درست میگی از بچگی لوس بار اومده و خواسته هاش اجرا شده 

ولی من مسیولیت میدم بهش مثل تو چیدن میز و جمع کردنش با دخترمه ،ولی به غیر این اگه کاری اضافع ازش بخواییم فوری معترض میشه و با غر غر انجام میده البته اگه بده 

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا
میناجون فرق شما با سارا ،اینه که دختر سارا تک فرزنده و  یکی از خصوصیات بچه های تک، اینه که میخ ...

سحری بخدا دیگه صبرم سر میره یکی مدام یک سوال و تکرار کنه و تاحالا هم زیاد بدقولی ندیده بگم فلان جا میریم و نریم اوایل فک میکردم اوتیسم داره 😐به خصوص که وقتی میخوایی عکس بگیری باید چندبار تکرار کنی به دوربین گوشی نگاه کن وگرنه به در و دیوار نگاه میکنه 😐یعنی اگه علایم دیگه مثل ارتباط چشمی و نداشت میگفت احتمال اوتیسمش بالاس 😐

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا