2777
2789

من انجام دادم .تورو خدا انجام ندید هم اکستنشن مو و مژه پیش بهترین آرایشگر تهران .قیمت نمیگم چون یه عده حمله میکنن که مگه میشه همچین قیمتی .ولی فقط بگم مو و مژم رو ریمو کرد وحشت کردم عین بیمارا شده بودم . بعد پررو تو صورتم نگاه کرد گفت یه مقدار آسیب عادیه دیگه خوشگلی دردسر داره .گفتم این الان یک مقداره؟؟؟؟ از هر تار مو برمیدارن یه گرم مو و چسب آویزون میکنن صد در صد مو رو میکنه موی زیر چسبم میپوسه تو اون مدت گاز چسب مژه ام تاری دید میاره مژه ام بریزه واقعا علاج نداره من دیگه کشتم خودمو با سریتا ولی مثل قبل نشد 

من انجام دادم .تورو خدا انجام ندید هم اکستنشن مو و مژه پیش بهترین آرایشگر تهران .قیمت نمیگم چون یه ع ...

وااای 

من اصلا رشد مو ندارم و ضعیفه گفتم برم ک بده پس نمیرم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

وااای  من اصلا رشد مو ندارم و ضعیفه گفتم برم ک بده پس نمیرم

اصلا همچین کاری نکن من و دورووریام همه زخم خورده اکستنشنیم. برو ازین موها بگیر که ریسه ای هست و گیره داره هر جا مراسم خواستی بری بزن لای موهات شبم در بیار راحت بخواب با اکستنشن بخوابی انگار کلاه کاسکت سرته از بس عذابه