2777
2789
عجب  شوهرت ،بترسونتش، نمیشه؟ اینجوری که خیلی بد

چند بار فحشش داده و گفته به شوهرت میگم ولی دست بردار نیست چون زنگ زدم و فحشش دادم و تحدیدش کردم عقده ای میخواد اینجوری بشه ملکه عذابم

لطفاپیجمو فالو کنید sa_ra19972

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من چند ساله دارم باهاش حرف میزنم و هیچ تغیری نکرده چون خودش نمیخواد به همه چی فحش میده،دوتا بچه دار ...

اونجوریم نمیشه زندگی کرد اخه..شوهر من وقتی مشروب میخوره فحش میده حالش بد میشه..نمیفهمه چی میکنه چی میگه.. فرداشم‌میگه یادم نیس ببخشید دیگ‌نمیخورم..شبش باز میخوره و همینجور ادامه میده،، 

تا خدا نخواد برگی از درخت نمیفته💜 پروفایل خودمم🥰
چند بار فحشش داده و گفته به شوهرت میگم ولی دست بردار نیست چون زنگ زدم و فحشش دادم و تحدیدش کردم عقده ...

پس دیگه جوابشو ندید،همون اولین پیام بلاک کنین

انقد از خط های مختلف پیام بده تا جونش دربیاد

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔https://eitaa.com/hanacandlelight

پس دیگه جوابشو ندید،همون اولین پیام بلاک کنین انقد از خط های مختلف پیام بده تا جونش دربیاد

شوهرم نمیدونه اونه اگه بهش بگم ناراحت میشه و فکر میکنه بهش اعتماد ندارم

چی گفتی

ما تالار باغ داریم شماره شوهرمو همه دارن ..میان نراسم میگیرن ، یه زنیکه ک فک کنم ۳۵ سالش اینا میشد مجرد بود گیر داده بود ب شوهرم شوهرمم روی خوش نشون داده بود.. بعد ک رفتن من دعوام شد با شوهرم..اونم گفت نمیدیدی مست بود چی میگفتم بهش خودش میومد نزدیک من ،ب منچه..! بعدش دیدم شمارشو ک زنگ زده بود و تو واتساپ بهش پیام داده بود منم شمارشو برداشتم بهش پیام دادم ک چی از مرد زنو بچه دار میخوای؟ اونم فحش نوشت برام ، منم گفتم میرم شکایت کنم ازت توهین با اس ام اس جرم داره ، ب غلط کردم افتاد بلاکش کرد دیگ گورشو گم کرد

شوهرم نمیدونه اونه اگه بهش بگم ناراحت میشه و فکر میکنه بهش اعتماد ندارم

شوهرت باید بهش بگه دست از سرم بردار ..ببخشید ولی حتما جواب خوش میده بهش ک پررو شده

رفتم بیرون یه خریدی کردم 

الانم نشستم نگاه به ظرف های کثیف میکنم بخ لباس های افتاده رو زمین سیر و گشنیز خریدم و هنوز پاک نکردم و .دست و دلمم به کار نمیره 

و همش میگم کاش نیان اخر هفته خونمون مامان وبابای همسرم

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
ما تالار باغ داریم شماره شوهرمو همه دارن ..میان نراسم میگیرن ، یه زنیکه ک فک کنم ۳۵ سالش اینا میشد م ...

ایول..ولی این زنه هیچ جوره کم نمیاره اینقد فحشش دادم و تهدید کردم ادم نمیشه 

شوهرت باید بهش بگه دست از سرم بردار ..ببخشید ولی حتما جواب خوش میده بهش ک پررو شده

ن گلم چندین بار هم باهاش دعوا کرده و حتی گفته زنگ میزنم شوهرت ولی اون..

آخ آخ دقیقا منم،به جز پتو چون به شدت گرممه و‌ گر گرفتم

😓😓، نه من یخ میکنم کیسه آب گرم و پتو به جونم بسته میشه

من یک مادرم، مادری بدون زایمان اما عاشق فرزندانم. حس شیرین مادریم را با هیچ لذتی تغییر نخواهم داد.     
ایییی جااانم ! ب فرزندگی قبول کردین ینی؟

نه عزیزم بچه‌های من از ازدواج اول همسرم هستن 🥰

من یک مادرم، مادری بدون زایمان اما عاشق فرزندانم. حس شیرین مادریم را با هیچ لذتی تغییر نخواهم داد.