2777
2789
عین من

چرا ایقد میریزن؟🥲🥲

پسر من یه کامیون داره پر وسیله میکنه یه گوشه خونه میریزه

دوباره میره کامیونه رو پر میکنه و یه جای دیگه خالی میکنه

همین جور کل خونه به فنا میره🤨

بهار که بیاید در این سرزمین گلستانی خواهد شکفت؛ما هزاران گل پر پر در این خاک کاشته ایم...🖤🥀

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

میدونم عزیزم دارم باهات شوخی میکنم، خییییییییییییییییبییببببببببببببییییییییلی دوست دارم ابرو پشمکی ...

مرسی فدات شم منم دوست دارم عشقممممممممممم 

هزاران ماچ در گوشت 😘😘😘💞💞💞😝😝😝😝

تنهایی را به بودن های چندروزه ترجیح میدم😎
چرا ایقد میریزن؟🥲🥲 پسر من یه کامیون داره پر وسیله میکنه یه گوشه خونه میریزه دوباره میره کامیونه ...

دخار من با وسیله های خودش بازی نمیکنه کشو های خونه و کلا بهم میریزه الانم کلی بهم ریخته 🥲😐

دخترم قشنگ ترین هدیه زندگیم .....
چرا ایقد میریزن؟🥲🥲 پسر من یه کامیون داره پر وسیله میکنه یه گوشه خونه میریزه دوباره میره کامیونه ...

پسر منم اینجوری میکنه ای خدااا ،، خدا حفظش کنه برات

تا خدا نخواد برگی از درخت نمیفته💜 پروفایل خودمم🥰
عین من.. تو دیگ چرا؟

چرا ول کردی؟

منم ظهر کلی گریه کردم

با یه شوهر بدهن و فحاش۱۲ساله دارم زندگی میکنم و روز به روز بدتر میشه

خیلی حالم بده

بهار که بیاید در این سرزمین گلستانی خواهد شکفت؛ما هزاران گل پر پر در این خاک کاشته ایم...🖤🥀

دوس دختر سابق شوهرم..به شوهرم پیام داده حالا میخوام مطمعا بشم خودشه..شوهرم نمیدونه اونه

اوه

چه خطرناک..یعنی ناشناس پیام داده؟

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔https://eitaa.com/hanacandlelight

دخار من با وسیله های خودش بازی نمیکنه کشو های خونه و کلا بهم میریزه الانم کلی بهم ریخته 🥲😐

اره توی وسایلاش کاسه سشوار شونه آینه کنترل و....هر چی میبینه میریزه تو کامیونش

و من دونه به دونه باید جمع کنم و بزارم سرجاشون🤧

چرا ول کردی؟ منم ظهر کلی گریه کردم با یه شوهر بدهن و فحاش۱۲ساله دارم زندگی میکنم و روز به روز بدتر ...

منم ۶ ساله دارم زندگی میکنم چندبارم قهر کردم ولی اون موقع بچه نبود..الان بچه ۴ سالمو گذاشتم پیشش گفتم من دیگ نیستم خودت تنهایی بچتو بزرگش میکنی میرم طلاق بگیرم.. و الان ۵ روزه همینجوری نشستم

تا خدا نخواد برگی از درخت نمیفته💜 پروفایل خودمم🥰
مرسی فدات شم منم دوست دارم عشقممممممممممم  هزاران ماچ در گوشت 😘😘😘💞💞💞😝😝😝😝

عشقشتون همیشه پایدار باشه عزیزم 😍😍😍

اینجا برا بعضیا فضای مجازی نیست فدراسیون تخلیه عُقدَس 🙄😐👋🏻   ...................................................................................    جوری زندگی کن که انگار هیچ کس دیگه ای جز خودت نیست که به تو کمک کنه ...! 🤍🦋                                                          ‌‌‌‌