2777
2789
عنوان

انگار من دزدم😒

251 بازدید | 19 پست

مادرشوهر قرار بود یه مقدار طلاشو بده به کسی برای سودش منم قرار بود بدم.امروز طلاشو از اون یکی پسرش فرستاده خب من که قرار بود فردا برم طلا فروشی برای وزن.انگار فک‌کرده من دزدم خیلی بهم برخورد.بگین حق دارم یا نه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وا خب من که فردا میرفتم طلا فروشی انگار اعتماد نداره

عزیزم چرا میخای دردسر درست کنی برا خودت 

حالا اگه میداد میرفتی بعد ادعا میکرد فلان چیز هم بوده ، میخاسی چیکار کنی؟ 

بهتر که نداده به تو 

دردسرت کمتره

مادرشوهر خر کیه؟؟؟موردشورشونم زدن....فقط بهت بگم مادرشوهر یعنی ذهن منفی از هر لحاظ به عروس...خاک عال ...

والا انگار من دزدم گفته بودم همونجا از طلافروش بابت وزن طلاش دست نویس میگیرم بعد الان میگه از اون یکی پسرم و دامادم فرستادم وزن‌کنن

منم بودم نمیدادم به زن،چون طلافروسا سر ادم کلاه میذارن همیشه با شوهرتون برین پای معامله بعدم بده به اون مطمئن تره طلا شوخی نیست اگه بین اونهمه کیفو چادر چاقچور ما زنا گمو گور بشه یا بدزدن یا ببرن چی.چه توقع های بیجایی دارین والا به من بدن هم خودم نمیبرم طلای کسی دیگه رو دنبال دردسرم مگه

دیگه نمیام نی نی سایت
منم بودم نمیدادم به زن،چون طلافروسا سر ادم کلاه میذارن همیشه با شوهرتون برین پای معامله بعدم بده به ...

وا خب منم با شوهرم میرفتم بعدش اگه به اتفاقه طلای من بیشتره که

والا انگار من دزدم گفته بودم همونجا از طلافروش بابت وزن طلاش دست نویس میگیرم بعد الان میگه از اون یک ...

من که دیکه تموم شد...باهاش یک کلمه حرف نمیزنم...حیف عمر ما که با همچین بی فرهنگای گشنه ی عوضی داره میگذره