2789
اونا همیطور چشمشون میبیندن دهنشون باز میکنن . ناراحت شدم از دستش🥴🥲😞

ناراحت نباش دختر ارزش نداره که      

کسی که خوبیاتو نمیبینه قطعا حسوده 

تعریف از خود نباشه استقلالی ام :)               ـــــﮩﮩ٨ﮩــــﮩ٨ﮩﮩـ💙ـﮩﮩ٨ﮩــــﮩ٨ﮩﮩــ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم منم اعتماد به نفسم بالاست ولی امروز دوستم گفت ناراحت شدم

ناراحت نشو

منم عینکمو برمیدارم بهم میگن مثل دخترای ۱۴ ساله میشی😑

شاید ازحسودیش بوده😉

:)💛🌻 "دختربچه ۱۳ساله" کارت ملی نداره،اجازه گرفتن گواهینامه نداره،اجازه مسافرت رفتن نداره،حق رای دادن نداره،هیچ کارتجاری ومالی ای نمیتونه انجام بده و صلاحیت انجام هیچ کاری رو نداره! اما صلاحیت کافی برای"بله" گفتن سرسفرهی عقد رو😊💛🌻🚫درخواست دوستی ندید بخصوص آقایون،قبول نمیکنم،باتچکر🤌🏻 ....

چه قشنگ🤗🥰

🤣🤣 اره ولی یکم زیادی اینجوریه 

خودم دوست داشتم عینک نداشتم 

ولی خب هر کدوم جذابیت خاص خودشو داره 

مهم اینه زشت نیست 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
از نظر من که آره چشمای من خیلی درشت تره آوا با عینک که میزنم چون که نمره چشمم هم بالاست یکم خیلی چشم ...

شما چند سالته چشات آستیگم هم داره

منم میخوام عمل کنم امامیترسم باز برگرده

حالا اینقد ناراحتی نداره ک نهایت عمله تازه آمریکا جدید قطره ای کشف کردن ک میریزن تو چشم تمام عیوب بر ...

اره عملش راحته ولی من میترسم 

شوهرمم راضی نمیشه برم عمل کنم🥲

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶
حالا اینقد ناراحتی نداره ک نهایت عمله تازه آمریکا جدید قطره ای کشف کردن ک میریزن تو چشم تمام عیوب بر ...

آمریکا یا اسرائیل ؟ 

ولی خدا کنه زودتر بیاد دیگه راحت بشیم 😬

من چون بیست سال عینک داشتم میگم آره

واقعا 

خودم نزدیک ۱۳ سال عینکی ام

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶
شما چند سالته چشات آستیگم هم داره منم میخوام عمل کنم امامیترسم باز برگرده

من ۲۰ سالمه اره یکم استیگمات 

نه نترس برنمی‌گرده انشاا... اگر تهرانی برو نظر چند تا دکتر خوب رو بپرس ببین چی میگن با چه روشی عمل بشی بهتره 

چند سالته شما 

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 
🤣🤣 اره ولی یکم زیادی اینجوریه  خودم دوست داشتم عینک نداشتم  ولی خب هر کدوم جذابیت خاص ...

اره زشت نیست .

ولی زیبایی چشم معلوم نمیشه

اره عملش راحته ولی من میترسم  شوهرمم راضی نمیشه برم عمل کنم🥲

چرا راضی نمیشه؟ 

من کلی آدم دیدم همشون راضی بودن بعد عمل

تازه اسمش هم نمیشه گذاشت عمل انقدر که راحته

عینکیا نمیخواین عمل کنین؟؟

چرا کاش میتونستم شوهرم راضی نمیشه میگه همیجوری پسندت کردم 🤓😄🙁