2789

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

من ی هفتس عینکی شدم ولی نمیزنم /: خوشم نمیاد    

بزن نمره چشمت بالاتر نره ...

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶

من عینکیم اتفاقا خیلی خوشمل میشم😂😂

کی گفته اخه

براهمه نه ممکنه به بعضیا نیاد البته به فریمش هم بستگی داره

:)💛🌻 "دختربچه ۱۳ساله" کارت ملی نداره،اجازه گرفتن گواهینامه نداره،اجازه مسافرت رفتن نداره،حق رای دادن نداره،هیچ کارتجاری ومالی ای نمیتونه انجام بده و صلاحیت انجام هیچ کاری رو نداره! اما صلاحیت کافی برای"بله" گفتن سرسفرهی عقد رو😊💛🌻🚫درخواست دوستی ندید بخصوص آقایون،قبول نمیکنم،باتچکر🤌🏻 ....

بیجا کرد 

اونا همیطور چشمشون میبیندن دهنشون باز میکنن .

ناراحت شدم از دستش🥴🥲😞

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶
من عینکیم اتفاقا خیلی خوشمل میشم😂😂 کی گفته اخه براهمه نه ممکنه به بعضیا نیاد البته به فریمش هم ب ...

عزیزم منم اعتماد به نفسم بالاست ولی امروز دوستم گفت ناراحت شدم

از نظر من که آره چشمای من خیلی درشت تره آوا با عینک که میزنم چون که نمره چشمم هم بالاست یکم خیلی چشمم رو کوچیک می‌کنه عینک 

چند ماه دیگه عمل میکنم 

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 
ی کلیپ دیدم میگفتت کسایی ک عینکین دوبار زیبان هم با عینک هم بی عینک    

دقیقا🥰😄🤭😘