2777
2789
عنوان

بیاید ببینید چی شده

113 بازدید | 4 پست

🕋بسم الله الرحمن الرحيم🕋

🌹چله زیارت عاشورا  به نیت سلامتی و ظهور امام زمان،هدیه به ۱۴ معصوم و شهداو مادر امام زمان نرجس خاتون وبه نیت حاجت روایی اعضای گروه🌹

🌺شروع چله : ۱۴۰۰/۱۰/۱۶

🌸پایان چله : ۱۴۰۰/۱۱/۲۵

🌸انشالله همه عزیزان حاجت روا بشند التماس دعا🌸

لینک گروه: https://chat.whatsapp.com/KH3ANAUSEIh3qmgYPwu9KU

من به دعای دیگران در حق خودم اعتقاد دارم،اگه دعام کردی و برام صلوات فرستادی یا آیت الکرسی خوندی لایکم کن،تا منم دعات کنم مهربون،برات آرزوی عاقبت بخیری و حاجت روایی دارم 

تشریف بیارید مجلس امام حسین علیه السلام

من به دعای دیگران در حق خودم اعتقاد دارم،اگه دعام کردی و برام صلوات فرستادی یا آیت الکرسی خوندی لایکم کن،تا منم دعات کنم مهربون،برات آرزوی عاقبت بخیری و حاجت روایی دارم 

خانمای نی نی سایتی عزیز،چله ی زیارت عاشورامون چندین دوره س که قطع نشده،شما هم تشریف بیارید تا در این توفیق سهیم باشید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

در کتاب مفاتیح الجنان، قبل از زیارت جامعه کبیره و بعد از دعای علقمه، سفارش امام زمان (عج) به سید رشتی این‌گونه بیان شده است: «شما چرا زیارت عاشورا را نمی‌خوانید؟ عاشورا، عاشورا، عاشورا».