2777
2789
عنوان

بچه مهندس4

1102 بازدید | 19 پست

بچه ها من دفعه ی اوله جوادی رو میبینم فصل 4واقعا چرته

ولی دلم میخواد بدونم اخرش چی میشه

میشه لطفا یکی بیاد خلاصه شو بهم بگه مرسی

ماچ به کله تون❤

دوزخ از تیرگی بخت درون من و توست                                    دل اگر تیره نباشد همه دنیاست بهشت🎈💕

اخرش با یه دختر از دانشگاش ازدواج میکنه

جیغ جیغوعه سایتم  اشتباه ماله یه شبه ، می خوام صدا اشتبامو دنیا بشنوه                                                           چرا قهرمان قصم خودم نباشم :)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جواد تومور مغزی داره میره مشهد عمل میکنه همونجا هم با مرضیه عقد میکنن

اخییییی 😍

مرسی عزیزم

دوزخ از تیرگی بخت درون من و توست                                    دل اگر تیره نباشد همه دنیاست بهشت🎈💕

جواد و مرضیه ازدواج میکنن البته جواد سرطان میگیره(غده سرطانی توی مغزشه ) عمل میکنه و...

تعریف از خود نباشه استقلالی ام :)               ـــــﮩﮩ٨ﮩــــﮩ٨ﮩﮩـ💙ـﮩﮩ٨ﮩــــﮩ٨ﮩﮩــ
جواد و مرضیه ازدواج میکنن البته جواد سرطان میگیره(غده سرطانی توی مغزشه ) عمل میکنه و...

ممنون عزیزم

اینقد بی مزه شده اصلا کشش نداره ادم دوس نداره ببینه چی به جیه

منم فصل چهارش رو دوست نداشتم ، بی ربط بود به سری های قبلش  همون کاری که تو فصل سه انجام شد و ن ...

روزبه حصاری عالی بود ادم حض میکرد از دیدنش ولی این جوادی جدید لامصب اصلا کشش نداره

با مرضیه ازدواج میکنه..... 😁😁😁😁

اخه چه نازی هم داره مرضیه خیلی خودشو تحویل گرفته