2777
2789
عنوان

بچه مهندس4

1102 بازدید | 19 پست

بچه ها من دفعه ی اوله جوادی رو میبینم فصل 4واقعا چرته

ولی دلم میخواد بدونم اخرش چی میشه

میشه لطفا یکی بیاد خلاصه شو بهم بگه مرسی

ماچ به کله تون❤

دوزخ از تیرگی بخت درون من و توست                                    دل اگر تیره نباشد همه دنیاست بهشت🎈💕

اخرش با یه دختر از دانشگاش ازدواج میکنه

جیغ جیغوعه سایتم  اشتباه ماله یه شبه ، می خوام صدا اشتبامو دنیا بشنوه                                                           چرا قهرمان قصم خودم نباشم :)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جواد تومور مغزی داره میره مشهد عمل میکنه همونجا هم با مرضیه عقد میکنن

اخییییی 😍

مرسی عزیزم

دوزخ از تیرگی بخت درون من و توست                                    دل اگر تیره نباشد همه دنیاست بهشت🎈💕

جواد و مرضیه ازدواج میکنن البته جواد سرطان میگیره(غده سرطانی توی مغزشه ) عمل میکنه و...

تعریف از خود نباشه استقلالی ام :)               ـــــﮩﮩ٨ﮩــــﮩ٨ﮩﮩـ💙ـﮩﮩ٨ﮩــــﮩ٨ﮩﮩــ
جواد و مرضیه ازدواج میکنن البته جواد سرطان میگیره(غده سرطانی توی مغزشه ) عمل میکنه و...

ممنون عزیزم

اینقد بی مزه شده اصلا کشش نداره ادم دوس نداره ببینه چی به جیه

منم فصل چهارش رو دوست نداشتم ، بی ربط بود به سری های قبلش  همون کاری که تو فصل سه انجام شد و ن ...

روزبه حصاری عالی بود ادم حض میکرد از دیدنش ولی این جوادی جدید لامصب اصلا کشش نداره

با مرضیه ازدواج میکنه..... 😁😁😁😁

اخه چه نازی هم داره مرضیه خیلی خودشو تحویل گرفته