2777
2789
عنوان

دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 1390 بازدید | 47 پست

تاپیک سرکاریه اسی مجرده😐متفرق شید

💓هی تویی ک داری اینو میخونی من از ته دلم دوسِت دارم و خوشحالم ک باهات تو یه زمان زندگی میکنم... فکرشو بکن ممکنه منو تو یه جای این دنیا جای پای همدیگه قدم برداشته باشیم.یا اتفاقی همو دیده باشیم.ب لباس هم یا صورت هم خیره شده باشیم .شاید والدینمون دوست بودن یا بچه هامون دوست بشن...میبینی چقد حس خوبیه اینکه کنار هم زندگی میکنیم؟ ما باهم جمعیت دنیا رو تشکیل دادیم.من عاشق زندگی و دنیا هستم... و همچنین عاشق تویی ک اینو میخونی...💜 لبخند از ته دلت آرزوی قلبیِ منه.💜..مراقب خوبیای دنیا باشیم باهم🥰

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ببخشید ولی خیلی بی خیالی تو نشستی دخترت برا خواهرش تصمیم بگیره .تاپیکهای قبلیت رو دیدم از اون بازی م ...

سرکاریه تاپیک مجرده اسی

💓هی تویی ک داری اینو میخونی من از ته دلم دوسِت دارم و خوشحالم ک باهات تو یه زمان زندگی میکنم... فکرشو بکن ممکنه منو تو یه جای این دنیا جای پای همدیگه قدم برداشته باشیم.یا اتفاقی همو دیده باشیم.ب لباس هم یا صورت هم خیره شده باشیم .شاید والدینمون دوست بودن یا بچه هامون دوست بشن...میبینی چقد حس خوبیه اینکه کنار هم زندگی میکنیم؟ ما باهم جمعیت دنیا رو تشکیل دادیم.من عاشق زندگی و دنیا هستم... و همچنین عاشق تویی ک اینو میخونی...💜 لبخند از ته دلت آرزوی قلبیِ منه.💜..مراقب خوبیای دنیا باشیم باهم🥰
وايييي  يعني اجازه دادين برو تايپيك سارا رو بخون اي واي اي داد چه مادري هستي اهرش داغونيه حالاد ...

منم همینطوزم ۱۷ سالمه با همکلاسیامم که خیلی نمیشناسمون اجازه ندارم دوستی کنم

انگشت به لب مانده ام از قاعده ی عشق ؛ ما یار ندیده تب معشوق کشیدیم! 
هر دو همسنن؟

تاپیک سرکاریه اسی مجرده

سال ۹۷ مجرد بودی سال ۱۴۰۰ دخترت  ۱۹ سالشه جمع کننننننن😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡

میگم دخترم اینجا رو بهم معرفی کرد گفت برات خوبه حوصلت سر نره گفت اکانتمو نمیخوام برا توووووووو 

سلام 
برو بابا این نینی سایت برا همین دخترم بود اول داد به من گفت برو مشورت کن 

اره تو راست میگی

ببین هیچ مادری با رل زدن دخترش

و این که براش مهم نباشه که پسر مردم به دخترش دست بزنه وجود نداره تو ایران

برو ماخودمون خر رو رنگ میکنم به جا قناری میفروشیم

♥️♥️گل دخترا تو واتساپ گروه نماز دارم اگه دوست داشتید درخواست بدید تا عضوتون کنم♥️♥️
اره تو راست میگی ببین هیچ مادری با رل زدن دخترش و این که براش مهم نباشه که پسر مردم به دخترش دس ...

دروغ ندارمممممم تو خاندان ما همه رل هستن عادی هستتتتت

سلام 
مامان مشکلی نداره 😐 عجیا

اره 

صدای اسی رو میشنوید از کالیفرنیا🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️

♥️♥️گل دخترا تو واتساپ گروه نماز دارم اگه دوست داشتید درخواست بدید تا عضوتون کنم♥️♥️