2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 840 بازدید | 46 پست
او مادرشوهرش را عاشقانه بوسيد. چه نوع فعلي است؟🤔    ماضي اجباري از ...

😜😜🤭🤭🤭

اگـه وجــود خـــــــدا باورت بــشــه🥰خـــــــــــــــدا یه نـــقــــــطــه میندازه زیــر بــاورت …🤔میشه: یاورت…😍به همین راحتی♥️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من پدر شوهرم زنده است خدا رو شكر و هر مسافرتى بريم مادر شوهرم حتما با ما يا برادر شوهرم مياد شايد ...

خداروشکر پدر  و مادر شوهر من جوونن 

مادر شوهرم بدون شوهرش تا سر کوچه نمیره  حتی دخترشم که مجرده با ما نمیاد .میگه زن و شوهر جوون میخوان تنها باشن

تو که با مادر شوهرت تو یه شهر نیستین بیخیال بابا چند روز که اونجاست تحملش کن بعدم سعی کن کنترل نکنی ...

الان ما میخواهیم فردا بریم میگه منم میام انگار نه انگار شوهرش تنهاس

خیلی به شوهرم وابستس تا از خواب بلند میشه برو مامان جون دوش بگیر می‌ره بگیره داد میزنه حوله داری دیوونم کرده خودم همیشه کاراشو میکنم بعد شوهرم مثلا رو مبل میشینه من که میام میام میبینم رفته پیش شوهرم نشسته مجبور میشم رو زمین بشینم

چی بگم.شوهرت. نظرش چیه..راضیه؟

نه فقط نمیتونه به مادرش بگه میگه چه کنم همینطوره دیگه اونوقت برادر شوهرام تا خانومشون ناراحت میشه به مادرشون میگن شوهرم نمیگه 

نه فقط نمیتونه به مادرش بگه میگه چه کنم همینطوره دیگه اونوقت برادر شوهرام تا خانومشون ناراحت میشه به ...

شوهره منم اینطوریه زبون نداره ..باید ردش کار کنی اینقدر بهش بگی تا جابیوفته واسش چجوریایی قبح جواب دادن به نادرش بیوفته ....میدونی چی میگم.ِِ...شوهره منم.اینجوریه باید روش کار کنی اینقدر تو خونه بهش بگی تا اونم.جرات پیداکنه

چقدر تو فکرم کشتمت !                                              ولی تو بازم تو قلبم نفس کشیدی❤

بعد اگه عروس دیگش پاشه یه چای بیاره که بشین خودم میارم اونوقت امروز به من میگه برو غذا درست کن من درست میکردم خودش رو مبل نشسته باشوهرم به شوهرم میگم تا تو  بهم احترام نذاری کسی نمیزاره میگه حالا یه غذا میخوای درست کنی دیگه آخه چرا باید من درست کنم یه روزه اومدیم مهمونشونیم اونم با بچه کوچک