2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از یه زندگی سمی نجات داده میشه

اگه چیزه بدی بود توی قرآن هم نبود

اگه واقعا لازمه و همه راهارو رفتی نتیجه نداده آسیبی نداره

من توی نوشته هام از ایموجی استفاده نمیکنم..!اگه بهم قلب یا گل یا بوس یا هرچیز دیگه ای میدین و من متقابلا چنین ایموجی ای نمیدم ناراحت نشید...      خدایا شکرت بابت همه چیز...چمدون به دست..صبح زود..یه هودی لش..سردی هوا..فرودگاه..و رفتن..اینا تنها چیزاییه که واقعا نیاز دارم...              (من میگم کارما تو بخون کارِ ما!!!!)
از یه زندگی سمی نجات داده میشه اگه چیزه بدی بود توی قرآن هم نبود اگه واقعا لازمه و همه راهارو رفتی ...

من همه تلاشموکردم مخصوصا با محبت کردن اما فایده نداره شوهرم خیلی کینه ای و لجبازه اصلا نمی تونم باهاش کنار بیام اصلا هم دیگه حسی بهش ندارم گاهی خوب میشه به صورت موقت بعدش افتضاح 

من همه تلاشموکردم مخصوصا با محبت کردن اما فایده نداره شوهرم خیلی کینه ای و لجبازه اصلا نمی تونم باها ...

فدای سرت 

خودت مهم تری

من توی نوشته هام از ایموجی استفاده نمیکنم..!اگه بهم قلب یا گل یا بوس یا هرچیز دیگه ای میدین و من متقابلا چنین ایموجی ای نمیدم ناراحت نشید...      خدایا شکرت بابت همه چیز...چمدون به دست..صبح زود..یه هودی لش..سردی هوا..فرودگاه..و رفتن..اینا تنها چیزاییه که واقعا نیاز دارم...              (من میگم کارما تو بخون کارِ ما!!!!)
احساس شکست عاطفی،دوری از فرزندان،در مواردی در جامعه ای مثل ما برای خواهر و برادرش هم یه امتیاز منفی ...

خداروشکر بچه ندارم هنوز خیلی ناراحتم بیشتر برای خانواده ام اونا خیلی غصه میخورن 

لطفا اونایی که تجربه اش رو دارن حتما بگن چون من در آستانه طلاقم و واقعا میخوام جدا بشم چون دیگه همسر ...

اول موهات سفید میشه...

دوم جامعه تورو مقصر میدونه...

سوم جامعه برات دندون تیز میکنن...

چارم دیگه تو دختر نیستی و تنهایی خیلی تحملش برات سخت میشه...

پنجم هر حرکتی بکنی همه پشتت تهمت میزنن...

شیشم احتمال اینکه کسیو بعدا دوس داشته باشی و خونوادش مخالفت کنن چندین برابر میشه چون تو ی بار دیگه هم ازدواج کردی...

هفتم احتمال پریدن خاستگارت هست ...

هشتم ازدواجم بکنی همیشه این برچسب هست ک تو قبلا ی شوهر کردی اگه ادم خوبی بودی اون نگهت میداشت😑...

نهم همیشه مقایسه وجود خاهد داشت(البته من چون هنوز ازدواج نکردم اینو ترجبه نکردم و نمیدونم )

بچه ها لــــــــــطفا واســــــه سلامـــــــتی عــــــشقم دعــــــــا کنین.ازتون التماس میکن. حداقل به نیتش یه صلوات بفرستین...ازتون ممنونم خدا به همتون ارامش بده.                        خــــــــدا جونمالتماس میکنـــــــم همیــــشه مواظـــــب عشـــــــقم باش.اون خیلــــــــی ادم خوب و مهربونی خودت که میدونی.به خاطر دل پاکشـــــــم که شده همیشه پشتش باش وادمای سالم و درستیو مسیر زندگیش قرار بـده. امین یارب العالمین.خداجونم ممنونم که عشقم سالم و سرحال رو زمین هستش و نفس میکــــــشه.هرجــــــا هست امیدوارم همــــــــــیشه خوش باشه.😍😍😍😍😘😘😘😘 دوست دارم بــهــــتریـنــــم...من امتحان زبان انگلیستونو با هزینه کم میدم...هرچقد در توانتونه میتونین پرداخت کنین ..اگه خواستین بیاین پی وی با هم هماهنگ بشیم...