2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اجاق گاز

یکی از سنت های الهی و یکی از مصادیق کیفرهای معنوی، کیفر «املاء و استدراج» است که در دنیا شامل حال مترفین و گناهکاران شده و به ظاهر برای آنان نعمت تلقی می شود، اما در باطن و حقیقت، نوعی عذاب است. امام علی (ع) می فرماید: «کمْ مِنْ مُسْتَدْرَجٍ بِالْإِحْسَانِ إِلَیهِ، وَ مَغْرُورٍ بِالسَّتْرِ عَلَیهِ، وَ مَفْتُونٍ بِحُسْنِ الْقَوْلِ فِیهِ؛ وَ مَا ابْتَلَى اللَّهُ سُبْحَانَهُ أَحَداً بِمِثْلِ الْإِمْلَاءِ لَهُ»؛ چه بسیارند کسانى که به‌وسیله احسان الهى به آن‌ها، غافلگیر مى‌شوند و به سبب پرده‌پوشى خدا بر آن‌ها مغرور مى‌گردند و براثر تعریف و تمجید از آنان فریب مى‌خورند؛ و خداوند هیچ‌کس را به چیزى مانند مهلت دادن (و ادامه نعمت‌ها و ترک عقوبت) نیازموده است .

اجاق گازم خیلی داغونه و فر نداره  از بچگی دوست داشتم فر داشته باشم  عاشق کیک و شیرینی در ...

اول اجاق بخر بعد چیزی موند طلا

به یاد شهدا صلوات.😇میشه برای حاجتم دعا کنی؟منم برای حاجتت دعا میکنم 🙂💞Take me home where i belong 💔
هرکدوم بیشتر نیازته

هر دو نیازه

دخترم کلاس ارف میره و به زودی باید ساز تخصصی انتخاب کنه پیانو دوست داره اونم خیلیی گرونه باید چند ماه جمع کنم براش 

ولی خودمم سالهاست دلم میخواد اجاق گاز خوب داشته باشم یکی از آرزوهام این بود که یه فر تو کار بزرگ و یه اجاق رومیزی داشته باشم ولی هر بار پولش برای چیز دیگه ای خرج شده

کیک های خوبی درست می کنم همه تعریف می کنن اونم تو قابلمه!

تهش چیزی نمیمونه

اولویت زندگی هر کسی باید خودش باشه 

اجاق گاز اگر لازمه خب اون اولویته

به یاد شهدا صلوات.😇میشه برای حاجتم دعا کنی؟منم برای حاجتت دعا میکنم 🙂💞Take me home where i belong 💔
اولویت زندگی هر کسی باید خودش باشه  اجاق گاز اگر لازمه خب اون اولویته

از اینکه برا خودم خرج کنم عذاب وجدان میگیرم

الویت هام اول شوهرم بعد دختر و پسرم وبا اختلاف زیااااد خودم هستش

پارسال همین موقع ها هم میخواستم اجاق گاز بخرم ولی پولشو دادم به شوهرم