2821
2789
عنوان

بلاگرا😑😑

799 بازدید | 29 پست

یه پیج دیدم که درباره بلاگرا افشاگری میکنه وای خدای من بعضی از اسکرین شات هارو استوری کرده بود که مردم و انلاین شاپ ها بهشون پول تبلیغ دادن بعدش که جذب نداشتن و پیام دادن بهشون بگن، بلاگرا کلی فحش ناموسی بهشون دادن . داستان دعوای حنا و پوپک و کلی چیزای دیگه واقعا هنگ کردم اینا بخاطر پول چ کارایی که نمیکنن

پیج زیبا رو میگی؟

عمل کنید عمل ؛ سپس آن را ناتمام نگذارید درتصمیمی که گرفته اید استقامت بورزید استقامت صبور باشید صبور پرهیزکاری پیشه کنید پرهیزکاری. قطعا برای شما پایانی است ﴿بهشت﴾ خود را به آن پایان برسانید. با انجام آنچه خداوند از حق خود بر شما واجب کرده و وظایفی که برای شما بیان داشته به خداوند روی آرید. من شاهد شمایم و در روز قیامت به نفع شما شهادت خواهم داد. نهج البلاغه حکمت 178

ندا یاسی یه کارتن خواب بود با حمایت خود ما ببین چ خونه ای ساخته

goftino.com/c/bIIaIK  لینک چت ناشناس طریق این لینک ناشناس با من چت کن😍جوابشم اگه دیر دادم میتونی هر وقت لینکو دید چک کنی😂   چرا فکر میکنید سنم کمه؟!!! بچه نیستم دوستان☺️❤️اگه با مهربونی برام کامنت بزاری چهار برابر مهربون تر از خودت جواب میدم😍✋🏻اما اگه بد رفتار کنی چهار برابر بد تر از خودت جوابتو میدم☺️✋🏻 پس یادت باشه برخورد من متناسب با شخصیت خودته👌🏻😁 این کاربری دست دو نفره ولی همه ی تاپیکا خودمم جز تبلیغا❤️

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

پیج کیو؟؟!!

همون ک افشاگری می‌کنه 

عمل کنید عمل ؛ سپس آن را ناتمام نگذارید درتصمیمی که گرفته اید استقامت بورزید استقامت صبور باشید صبور پرهیزکاری پیشه کنید پرهیزکاری. قطعا برای شما پایانی است ﴿بهشت﴾ خود را به آن پایان برسانید. با انجام آنچه خداوند از حق خود بر شما واجب کرده و وظایفی که برای شما بیان داشته به خداوند روی آرید. من شاهد شمایم و در روز قیامت به نفع شما شهادت خواهم داد. نهج البلاغه حکمت 178

چقد کار زشتیه افشا گری واقعا بلاگره که بلاگر باشه انقد بدم میاد آخه گذشته و چتای خصوصیشون ب ما چ میخواستن کسی بدونه خودشون میگفتن یا میذاشتن تو پیج😐

لعنت به قادسیه

چقد کار زشتیه افشا گری واقعا بلاگره که بلاگر باشه انقد بدم میاد آخه گذشته و چتای خصوصیشون ب ما چ میخ ...

اخه خیلی دروغ میگن خیلی پز همه چیو میدن الان هرکی شوهر میکنه بلاگر میشه با دوتا کمپین 1 m میشه و کلی به مردم و انلاین شاپ ها ضرر میزنه

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 10 ساعت پیش
2791
2779
2792