2777
2789
عنوان

موفقیت

121 بازدید | 18 پست

سلام   من الان ۱۶سالمه هیچکسی تاحالا منو ندیده خوشگلم ولی همه کوچیکم میکنن هیچکسی منو دوستم نداره حتی خانوادم من می‌خوام یه جور موفق بشم که حسرتمو بزارم دلشون لطفا کمکم کنید که بهشون ثابت کنم من میتونم به یه جایی بریم که داغمو بزارم دلشون🥺🤦🖤🍷

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

قربونت برم اصلا این فکر و نداشته باش که اونا بسوزن یا دلشون بشکنه

تو برای موفقیت و سربلندی خودت تلاش کن

واسه خودت هدف تعیین کن

تو واسه پیشرفتت تلاش کن

گور بابای بقیه

راستی انتخاب رشته کردی؟

میخونم شدیدم ولی  میخوام یهشکلی خودمو ثابت کنم

همون درس خوندنت و موفق شدنت نشون میده که عرضه اینکه توی یه چیزی تلاش بکنی و نتیجه بده رو داری

مهربون باشیم هیچکس نمیدونه آخرین بار چه وقتیه آخرین سلام،آخرین خداحافظی،آخرین سفر،آخرین نگاه :)

توصیه : در  کنار موفقیت انسانیت داشته باش

این آدما ارزششونو ندارم همین آدما منو از عشق و محبت و اعتماد کردن فراریم دادن کاری کردم ازشون بترسم هی باخودم میگم اگه بازم به یکی اعتماد کنم یه ضربه دیگ بهم میزنه

همون درس خوندنت و موفق شدنت نشون میده که عرضه اینکه توی یه چیزی تلاش بکنی و نتیجه بده رو داری

من صبرم انقد نیست بشینم بیست سال بخونم تا یه چی  بشم اره درسم میخونم ولی کنارش یه کار دیگه هم می‌خوام کنم که حسرتمو بخورن

من صبرم انقد نیست بشینم بیست سال بخونم تا یه چی  بشم اره درسم میخونم ولی کنارش یه کار دیگه هم م ...

مستقل شو 

کار دیگه در دسترست نیس چون داری پیش خودشون زندگی میکنی مثل محدود کردن هست و کاری از دستت بر نمیاد

مهربون باشیم هیچکس نمیدونه آخرین بار چه وقتیه آخرین سلام،آخرین خداحافظی،آخرین سفر،آخرین نگاه :)

انسانی رفتم ولی ریاضی و تجربی هم دراومده بودم ولی علاقه ام به انسانی بود حتی تیزهوشان انسانی میخونم

چه خووب😍

امیدوارم به همهه ارزوهای قشنگت برسی💛

چون لیاقتشو داری

عزیزم واسه پیشرفتت میتونی کلاس زبان یا موسیقی یا یه رشته ورزشی بری تا کنار درست یه هنرم یاد بگیری