2777
2789
عنوان

مامانا کمک

667 بازدید | 11 پست

سلام 

دخترم یک سالشه که تازگیا راه افتاده همش می افته میخوره زمین یک ساعت پیش دوباره افتاد روپاش و گریه کرد الان ک دقت میکنم دیگه راه نمیره .خودم ک دستشو میگیرم راه بره پاش میلنگه . کسی بوده بچش اینجوری بشه الان من چیکار کنم خیلی نگرانم یعنی چی شد به پاش .🥺

بهش سنجد .و شیر با خرما بده.

عکس پروفایلم حکیم خیراندیش هستند . ایشون پزشک و استاد دانشگاه طب سنتی هستند و تو روسیه و ارمنستان تحصیل کردند  و پسر نیوزیلندی رو که هیچ دکتری تو اروپا  نتونست درمان بکنه ایشون تو دوازده ساعت درمان کردند. ایشون فقط بیماری های لاعلاج میپذیرن . اگه وقت کردی برو تاپیک مزاج شناسیم ، مزاج شناسی رو از طریق لینک پست اول یاد بگیرید احیانا لینک باز نشد بگید لینک جدید براتون بذارم . این دوره مزاج شناسی، رایگان توسط خود حکیم خیراندیش تدریس شده است. مزاج شناس باشید😉 اللهم عجل لولیک فرج یا امام زمان همه چیز من همه دار و ندارم فدای وجود شما یا صاحب الزمان خیلی دوست دارم از ته دلم شما رو محکم بغل کنم دست هاتون رو ببوسم و بذارم روی چشمام تو همانند شعر موزونی هستی که مولانا بسراید و موذن زاده آن را بخواند😍                                                         

چیزی نیست افتاده دردش گرفته، اللن میترسه پاشو بزاره زمین

ولی اگر نگرانی ببرش بهداشت محلتون اونجا راهنماییت میکنن

تا روز محشر ، ولایت حیدر ، غیر قابل کتمانه          درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم با عرض شرمندگی  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببردکتر

وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪ‌ﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪ‌ﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧ‌ﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽ‌ﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻‍♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽ‌ﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽ‌ﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩‍🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔
بچه من که اصلا یک سال و چهار ماهگی راه افتاد نگران نباش صبر کن بزرگتر بشه استخون هاش هنوز سفت نشده

کاری ندارم الان افتاده میگم نکنه در رفتگی چیزی باشه

بهداشتمون تا ۱۲ باز میشه

عیب نداره

پاش ورمی چیزی داره، یا حالت کبودی، یا جیغ میزنه بچت موقع ایستادن

اگر اینارو نداره موردی نیست، بهش سخت نگیر به مرور خودش راه میفته، دخترا یکم دیر حرکت میکنن

تا روز محشر ، ولایت حیدر ، غیر قابل کتمانه          درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم با عرض شرمندگی  
 کاری ندارم الان افتاده میگم نکنه در رفتگی چیزی باشه

بچه من که مدام روی زمین می افتید 

اگه توی اتاق افتاده طوری نیس

اما اگه از ارتفاع چند متری افتاده باشه خب اونموقع آدم نگران میشه

بچه استخوون هاش خیلی نرمه فکر نکنم چیزی مثل شکستگی و در رفتگی داشته باشند.

شاید درد داره که بد راه میره

بازم حرکاتش رو چک کن اگه دیدی خیلی بد راه میره میخوای پیش دکتر ببرش

درد ما جز به ظهور او مداوا نشود...
بچه من که مدام روی زمین می افتید  اگه توی اتاق افتاده طوری نیس اما اگه از ارتفاع چند متری افت ...

ممنون عزیزم از راهنماییت 

نه همون تو اتاق رو فرش افتاد .اما یکم ماساژ دادم خابوندمش الان بهتر شده خداروشکر دوباره مثل قبل داره بازی میکنه اولش منو ترسوند ☺

با سلام مامان عزیز

پژوهشی درباره سلامت خواب نوزادان و مادران در حال انجام هست که پرسشنامه ی آن باید توسط مادران دارای کودک ۰ تا ۳ ساله تکمیل بشه 

برروی لینک پرسشنامه بزنید و تکمیلش کنید.

برای سایر مادران هم بفرستید تا بقیه هم استفاده کنند 

لینک پرسشنامه سلامت خواب نوزادان و مادران