2777
2789
عنوان

سرد شده بهم

453 بازدید | 21 پست

دیشب با پتوی جدا خوابید، صبحونه گذاشتم و تغذیه براش موقع خداحافظی دوستش زنگ زد سریع رفت، قبلا ناراحتیم براش مهم بود الان انگار نه انگار، از صبح میدونه ناراحتم ولی براش مهم نیست 

توام محل نده خودش میاد تظاهر به بی توجهی خودش ی نوع توجهه

با 🚬 سیگارم 🚬 سوزوندم نوک این زبونمو که به هیچکی نگم دوس‍ــت دارم..❌یه چهارتا قوالله بخون که نشه شروع روزت با من..🔥من ماده شیر نداشتم تا الان که افتادم دست ی مشت بچه پلنگ 🤭🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جادو چیه دختر.باهاش حرف بزن خب ببین چیشده خیلی بد ک باهم حرف نمیزنید با حرف همه چی حل میشه نه با سکوت و فکر بد

تا جایی که نفس میکشی بخند و تاجایی که زندگی میکنی عشق بورز   
جادو چیه دختر.باهاش حرف بزن خب ببین چیشده خیلی بد ک باهم حرف نمیزنید با حرف همه چی حل میشه نه با سکو ...

نمیدونم والا، حرفی چیزی نمیگه، ولی میگه من کلاس برم و... اما تو خرج کنی میشه خرج اضافه 

جادو چیه دختر.باهاش حرف بزن خب ببین چیشده خیلی بد ک باهم حرف نمیزنید با حرف همه چی حل میشه نه با سکو ...

کلا دوست داره خودش خوش بگذرونه، منم تو خونه بشور و بپز

شوهرمم اوایل خیلی باهام دعوا میگرفت

اخر کاشف ب عمل اومد ک خانوادش پرش میکردن

پفک نمکی و بیسکوییت ماسالای سابق هستممم و به دلیل فراموشی رمز،بیسکوییت ماسالا به افق پیوست😭 برای سلامتی پسرم ی صلوات می‌فرستی😘