2777
2789
عنوان

سرگیجه بارداری

328 بازدید | 5 پست

سلام دوستان من یه ماهمه همش سرگیجه دارم چیکار کنم؟تا کی ادامه داره این سرگیجه ها خیلی حس بدیه راه که میرم همش حس میکنم الان میفتم سر بچه اولم اصلا اینجوری نبودم.الان همش سرگیجه درد کمر 😭😭

سلام عزیزم، من تا هفته 16 که حالت تهوع داشتم سرگیجه هم داشتم، حالا تهوع که خوب شد سرگیجه هم رفت، صبر داشته باش این روزام می گذره بالاخره.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هفته چندی همراهش سر درد یا تاری دید داری من اینجوری بودم رفتم دکتر فشارم بالا بود حتما پیگیری کن&nbs ...

پریروز دکتر بودم فشارم خوب بودش ولی سرگیجه خیلی اذیت میکنه تا میخوام یکم کار خونه کنم انقدر سرگبجه میگیرم که نمیتونم وایسم

سلام عزیزم، من تا هفته 16 که حالت تهوع داشتم سرگیجه هم داشتم، حالا تهوع که خوب شد سرگیجه هم رفت، صبر ...

سلام گلم من یه سری بوها بهم میخوره حالم بد میشه ولی همش تهوع ندارم این سرگیجه بیشتر داره اذیت میکنه

سلام گلم من یه سری بوها بهم میخوره حالم بد میشه ولی همش تهوع ندارم این سرگیجه بیشتر داره اذیت میکنه

طبیعیه، درست میشه، بخاطر بالا رفتن هورمون پروژسترون تو بارداری هست این سرگیجه، به یه حد ثابتی که رسید سرگیجه کمتر و کم کم قطع میشه، اینو مامای دکترم بهم گفت.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست