2777
2789

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

فدای سرت بابا. من شوهرم تو یه دوره شیدایی بعد افسردگی بود، کلی پول داد ترازو دیجیتال خرید. دوستش بهش گفته بود فلانی ترازو استفاده میشه، خدارو شکر کن قایق بادی نخریدی😂 گل هم قشنگه، خونه رو شاداب میکنه روحیه‌ت رو عوض میکنه تازه اگر پول گلدون هم داده باشی گلدونه هم برات میمونه. حالا که توی خونه‌ت هست پس دیگه کمتر بهش فکر کن عزیزم. حتی اگر بگی گرون خریدی ولی حتما موقع خریدنش یه فکری، حتی در حد ذوق کوچیک داشتی که به نظرت خریدنش در پاسخ به اون بوده پس صددرصد اشتباه نبوده کارت و بخشی رو درست انجام دادی.

گلت هم مبارک باشه😁

Wer wartet mit Besonnenheit, Der wird belohnt zur rechten Zeit

خیلی بده من عاشق گلماولی خریدم دارم ازعذاب وجدان میمیرم

اصلا فکر نکن که کارت اشتباه بوده .درسته گرون خریدی ولی فک کن اگه بخوای میوه گوشت و یا هر چیزی بخری که تو یه هفته خورده میشه قیمتش از این بیشتر میشه .ولی اون لحظه حس خوبی بهت داده که خریدیش.پس ازش لذت ببر.چون جای پول پول میاد ولی اعصابت را خراب کنی .جز سر درد و بیماری هیچی نداره.

فدای سرت بابا. من شوهرم تو یه دوره شیدایی بعد افسردگی بود، کلی پول داد ترازو دیجیتال خرید. دوستش بهش ...

یدونه ک نخریدم اون قیمت۴تاخریدم انقدم ذوق دارم دقیقه یکبارنگاه میکنمشون

منم شدید وسواس فکری دارم.خیلی حس بدیه بیخیالش شو .و هر تصمیمی میگیری یکی دو روز بعدش انجام بده 

سلام عزیزم، اگه فکر میکنین وسواس فکری دارین، میتونین به چندتا سوال دربارش پاسخ بدین؟

من دانشجوام و خیلی به کمکتون احتیاج دارم...    

آخرش یه قرعه کشی نقدی هم داره    

https://survey.porsline.ir/s/9MXXLdu